cokkasmabeabi Rulina demek ki ortada olumsuz bişeyler varmış. Pollyannacılık oynayacak çağı çoktan geçtim maalesef. Siz yazdıkça sinirim bozuluyor artık bırakın yazmayı 😂
aniii0310 Rulina kusura bakma 5 gün geçmiş ama yinede cevap vermek istedim ben verilen tavsiyeleri dikkate alıyorum ama bu ciddi bir konu o yüzden öyle tabikide doktora başvurduk adet olmamış çok şükür korktuğumuz gelmedi başımıza umarım doğru zamanında olur
Rulina aniii0310 ben zaten korkulacak birşey olmadığını tahmin etmiştim ve bende doktora yinede danış demiştim üstte yazıyor yorumum. Çok şükür sevindim adınıza yeterki telaş olup stres olmayın 🙏🏻
Csmnvr aniii0310 bende 10 yaşında oldum annem ebe doktora gittik herşeye bakıldı. Urfa’dan Manisa’ya gittik hava değişikliğinden oluyormuş öyle dediler
rukiyee23 aniii0310 ben 9yaşında olmıştum hatta 3 sınıfa geçmeden 2 sınıfın yaz ayında olmuştum bir sıkıntı olmadı çok şükür endişe etmeyin birşey olmaz inş’ALLAH 🤲🤲🌸
nunusmom aniii0310 hmmm hormonal bir bozukluktan ötürü erken ergenlik vs olmuş olabilir çok fazla tedirgin olmayın kızınıza da belli etmeyin tedirgin olup korkmasın anormal bir durum oldugunu pek saanmıyorum umarım da yoktur. En kısa zamanda bir doktora gitmeye çalışın mutlaka.
Cekilmezbirkiz Boyu Kısa kalmasın diye iğne başlanır inş adet kanamasını durdururlar çok erken şuan. Araştırma hastanesine götürün