Ervaa35 Gzdesri ilk oğlumun ismi Abdullah şimdi ikinciye hamileyim erkek olursa huzeyfe diye düşündük😍
Catmom alakayamaydanoz lakap gibi biraz başka şeyler de aklıma geliyor ama sizi üzmek istemem söyleyip de
Minikmucizelere Catmom sanırım ayni seyi dicekmisizde bende demedim az daha yaziyodum tuttum kendimi 😅
alakayamaydanoz Catmom gerçekten mi nasıl yani köpek ismi falan gibi mi anlamadım herkes garipsedi de. Sıradan isim istemiyorum göktürk Alparslan asaf gibi isimler düşünmüyorum da
Gkcem9561 Yekta : tek, benzersiz ve eşsiz Samir:Meyve veren Asaf:Vezir, Erdem ve ileri görüşlülük e rkek olsaydı bunları düşünücektim
Gzdesri Eren, Eray, Akın, Atakan, Barkın, Melih, Uraz, Kutay bunlarda benim dusunduklerim arasında ikinci adida kayinpederimin adı Sabri olacak zaten
alakayamaydanoz Minikmucizelere bence de tutun gülünecek bir durum yok sizde Kaan demişsiniz bence o daha zorlanır. Eleştiriye açığım ama küçümsenecek kadar da kötü bir isim olduğunu düşünmüyorum zevk meselesi bence de Kaan kötü yani okul zamanı kötü durur 😂 Mete Göktürk alparslan bu tarz isimleri de ben beğenmiyorum teşk güzel fikriniz için🙏
Ege_mommyy_11 Hilalali en son tek kalacak galiba sadece kulağına okuturken anlamı güzel isim koyarız diorum kararsızım
LamiyaCetinkaya Anneoluyorumbb işin ilginç yanı, oğlumun adını zaten beraber koyduk, Alp savaşçı demek, şimdi diğerine de silah anlamına gelen Pusat adını koymak istemiyorum, az biraz savaştan uzaklaşalım😀
Anneoluyorumbb LamiyaCetinkaya birde çevre faktörü var çocuğa gerçekten silah ismimi koyacaksınız diyenler 🫣 ne yapıcaz biz güzel isimde yok orası ayrı 🤣
Diamond- Off hiç içime sinmiyor isim bulamadım yakında doğurcam kapı süsüne ne yazdıracağım belli değil
Anneoluyorumbb Diamond- ben kızımı doğuracağım gün ismin Berrak olacak diye sevmiştim o his o gün geldi ama o güne kadar asla bulamadık eşim ile isimlerimizi yazdırarak …….meleği yazdırmıştık kapı süsüne 🤣🤣 yok yani olmayınca olmuyor içine sinmiyor sırf hastane çıkışı kapı süsü içinde zoraki isim bulunmuyor