Smgnaz- Bizde Bulut koyacağız insallah kızım rüyasında görmüş hemde oğlum kendisi söylemiş ismini bizimde hosumuza gitti🥰 o yüzden onu koyacagiz
Karainci Ali sina ismini cok severdim hatta eşime aşıladı Ali Sina ismini ama ben suan bi türlü ısınamıyorum ya cok kararsızım 🙄
kadertugrul7 Gzdesri ahlas berk olucakti aslinda ama ahlasa herkes bi kulp taktı moralimi bozdu sonra eşimle kura çekmeye karar verdik begendigimiz isimleri yazdik ogluma cektirdik oglumuzda 2 kez aybars ismini cekti Aybars olucak inşallah
Ege_mommyy_11 kadertugrul7 ya bende ahlas ege mi bartu ege mi kararsızdım hani anlamı güzel die ama nie kulp buldular ki daha etrafa sölemedim düşüncelerimi biri bişi der die net kararımı sölicem yorum yapmasınlar die
Mellik kadertugrul7 off neden insanlar boyleler ya benimde oğlusumun ismini Ilgaz koyduk. Hepsi bir ton tantana yaptı. Sanki kendileri çok güzel isim vermişler gibi 😄
Gzdesri @“Cakiltasiii”#p29375532kayinpederim eşim çok küçükken vefat etmiş eşimde büyüyünce çocuğuma babamin adını koyacağım diye söz vermiş kendine o yüzden 😊