Saygi_can MelikeBulut merhabalar bnde kızıma isim arıyordum ve Umay olabilir diyip araştırdım eski dönemde inanılan tanrı demektir bir tanrı adı olduğunu duyunca vaz geçtim görünce sizede yazmak istedim. Sağlıcakla alın kucağınıza 🥰
Minikperi Saygi_can Umay Tanrıça değildir. Toprak ana demektir. Bereketin sembolüdür. Türkler Tek Tanrı olan Gök Tengriye taparlardı. Türklerin mitolojisi Yunan mitolojisi gibi değil. Bu yüzden Umay ismini koymak caizdir.
ressamanne_ Tusel herkesin kendi tercihi ama nenim düşüncem miya lita lina miya allah aşkına koymayın ya sjaja defnede aşırı çokmuş bir hemşire arkadaşım söyledi hastane defne dolu diye. Daha düz klas isimler var gerçekten.
prenSandprenseSMomy Enas2365 Tercih meselesi sahabe isimleri peygamber hanımlarının isimleri var ceennet kapılarının ismi filan
Mmnj seymasbal bende başından beri aden lina düsünyrm adenin anlamını arastrdın mı canm bilgin varmı 😇
seymasbal Mmnj evet benim ikizlerim olacak birbirlerine uyan isimleri istemedik Linayı çok beğendik ve anlamını öğrendikten sonra eşimle hiç düşünmeden lina olsun biri dedik ve ondan sonra linaya uygun isim baktık ilk Mina dedik sonra Alin dedik ve Aden vardı aklımızda anlamları önemli kuranı kerimde geçen isim olmasınada dikkat ettik ve Adene karar verdik Aden cennet bahçesi demek Linada cennet bahcesindeki hurma ağcının adı ☺️ Bu şekilde
Mmnj Kızlar benmde düsündüm isim Aden lina Ebrar lina Yüsra Ezel naz Efnan Bunları düşünüyorum değişmez ise birini koycam 24+5 iz kızcemle 🥰
ekc Kumsal2baby İnt caizdir yazıyor bu yüzden ben int yazan her bilgiye güvenmiyorum.. PERA İSMİ KURAN’DA VAR MI, GEÇİYOR MU? Pera ismi Kur’an-ı Kerim’de geçmemektedir ve Pera ismini koymak caizdir.
kubrasimsekk Tusel Ceylin Meva olucak inşallah🙂 ama bir kızım daha olursa kesinlikle İlay koyarım isim düşünenlere fikir olsun. Anlamı ülkenin ay yüzlü güzeli ve bir ülkenin en güzel kızı 😍
Nurdidi Menesa : Hz yusufun kızının adı akıldan doğan demek Eslem: Allaha teslim olan Hafsa: Koruyan gözeten Atike: Soylu kadın Sare: Halis olan Hüma: Saadet talih kuşu