Evink1 Tusel kızımın adı roza oğlumun adı rodi, 33 haftalık hamileyim bi kızım daha olacak bizde daha karar vermedik ama aklımdaki isimler bunlar Zara Sarya Ronya Ronida Roşna
ekc Kumsal2baby İnt caizdir yazıyor bu yüzden ben int yazan her bilgiye güvenmiyorum.. PERA İSMİ KURAN’DA VAR MI, GEÇİYOR MU? Pera ismi Kur’an-ı Kerim’de geçmemektedir ve Pera ismini koymak caizdir.
Okamas61 KubraAydin bizde ayniyiz 32 hafta ve hala isim yok dun doktordaydik bebegin ismine karar verdinizmi dedi yok dedim hala veremedik😅😅😅 şaka gibi nyse yapcak bisey yok hayrlisiyla saglikla zamaninda kucaklarimiza alalimda🙏🤲🤲
yorgunanne_ İnşallah ben cinsiyeti yarın ogrenicem kız olursa Rabb’imin izniyle Erva Lina koymayı düşünüyorum
Ebruu3454 ayliz , eflin , elisa , vera , lidya anlamları güzel ve modern şimdilik kızım 20 haftalık ilgimi çeken isimler bunlar ..
Mdnozl Dilek_5 bende aynı şekilde düşünüyorum. Modern isimler bana çok hoş gelmiyo açıkçası. Bende 7 aylık oldum. İlk başta inci veya azra diye düşündüm daha sonra tam da emin olamadım farklı isimler baktım her yerde hep aynı şeyler birkaç isim beğendim onları da eşim beğenmedi döndüm dolaştım yine incide karar kıldım 🤣çok yorucu bu iş isim bulmak. Eşim kabul etseydi ben Elvin koymak istedim anlamı çok hoşuma gitti benim. Ecrin olabilir ipek hoşuma gidiyor bunları düşünebilirsiniz 🤗
Dilek_5 Mdnozl ay elvini de benm eşim beğeniyor ben beğenmiyorum anlamı güzel ama soylemi hoşuma gitmedi
Gul_ozcan3001 Yy-c2023 çoğu arkadaşım özel hastanede büyük ultrasonla 12. Haftada öğrenmişti ama devlet hastanesi 16. Haftada söylüyo
seymasbal Mmnj evet benim ikizlerim olacak birbirlerine uyan isimleri istemedik Linayı çok beğendik ve anlamını öğrendikten sonra eşimle hiç düşünmeden lina olsun biri dedik ve ondan sonra linaya uygun isim baktık ilk Mina dedik sonra Alin dedik ve Aden vardı aklımızda anlamları önemli kuranı kerimde geçen isim olmasınada dikkat ettik ve Adene karar verdik Aden cennet bahçesi demek Linada cennet bahcesindeki hurma ağcının adı ☺️ Bu şekilde
Mmnj seymasbal bende düsünyrm baklm eşimle tam oturup konusmadık daha ama eşim ne der bilmiyorum oğlum var eymen efe anlamıda çok güzel eşim kızımında anlamı güzel ve kuranda geçmesini istyr 🥰