Masidegulsuna Kizlar omcelikle meraba 6+3 haftadayim kan sulandirici igne kullaniyorum ayriyetten coraspin benim gibi olup kalp atışını duyan varmi daha öncé 1 düşük yaptim kan sulandirici kullanacagimi bilmeden yine korkuyorum :((
Minnakkurabiyeveannesi27 Masidegulsuna Korkmayın Allah’ın izniyel kalp atışını da duyarsınız doğar ağlama seslerini de büyür anne sesini de Bende ilk bebeğimi 10+6 iken düşük sonucu kaybettim genetik tahlillerde 3 genimde pıhtılaşma çıktı doktor hamile kaldığında oksapar ve coraspin ile devam edeceğini söyledi Şuan çok şükür oğlum 18 aylık ve kızım karnimda 6 aylık 🥰darısı sizin başınıza (Rabbim kaybettiğimiz evlatlarımızı bize şefaatçi eylesin inşallah🤲)
Mervebektass Masidegulsuna canim ben 5 haftadan belli kullanıyorum çok şükür 15 haftamdayım 🙂 benim iki gebeliğim de hiç bu sorun yokken bunda ortaya çıktı mesela ve neredeyse keseden büyüktü kanama alanım ultrason resminde bile belli bu o derece hepsi geçti gitti sende hiç endişelenme tedavini düzgün ilerle Allah’ın izniyle minik kuzunun küçük kalbinide duyarsın 🤗
Haticebubekir0 Masidegulsuna bir düşüğüm oldu pıhtılaşmadan sonra ki gebeliğinde ecopirin cleaxen kullandım . Şimdide 10 haftalıgım oksapae coraspin kullanıyorum piskolojık olarak zorluyor morartılar ve hergün vurması ama hamdolsun Allah dermanı olmayan dert vermesın aağlıkla kucagımıza alalım bebeklerımızı ınsallah
Masidegulsuna Minnakkurabiyeveannesi27 yaaa maşallahhh benimde bir kizim var onada ayni sekilde oksaparla ilacla devam edilmiştii ondada bu şekilde çok endiseliydim yine aynı şekildeee 15 ne randevum var sabrim gelmiyor çok tedirginimm hayirlisiyla kalp atisini duyarsam rahatlayacagim ama günlerr geçmiyoorr
Minnakkurabiyeveannesi27 Masidegulsuna duyarsınız duyarsınız merak etmeyin ebnde oyle olmuştum kızımda daha birde gittim doktor boş gebelik 10 gün sonra bir daha gel gerekirse kürtaj yaparız demişti mahvolmustum ama çok şükür ben 15 gün sonra gittim kızımın net bir şekilde kalp atışını duymuştum şuan 27. Haftadayiz ve hanımefendi beni uyutmuyor tekmeleri ile 🥰
Masidegulsuna Minnakkurabiyeveannesi27 maşallahh maşallahhh darisii banaa ilk gebelik gibi inanin hem çok heycanli hem çok endişeliyim
Masidegulsuna Mervebektass insallahh canimm bu guzel yorumun pozitif enerjin icin çok teşeķkür ederimm
Minnakkurabiyeveannesi27 Ayse2733 evet şuan ikinciye 27 haftalık hamileyim ve aynı dozda aynı iğneyi ve aspirini kullanıyorum 4000 lik oksapar+100 mg lik ecoprin
Ayse2733 Minnakkurabiyeveannesi27 maşallah sağlıkla kucağnza alırsınz inşallah ya bi arkadşm tekrar 2. De düşük oldu 4 bindi normalde 6 yaptı sonrakinde o yüzden sordm sizde de aynı mı diye
Minnakkurabiyeveannesi27 Ayse2733 onda farklı bir durum olabilir çok şükür bizde şuan için aynı çevremde de ikinci bebeklerde hep aynı kullandı arkadaşlarım
Gul2769__ Masidegulsuna ben kullanıyorum canim daha önce sekiz haftalık bebeğimi kaybettim kalp durması sonucu şimdi tekrar hamileyim oksapar 6000 lik iğne coraspin 100 mg kullanıyorum çok şükür 14 haftalığız 🤲🏻
Masidegulsuna Gul2769__ insallahhh 12 ne ramdevum hastaneyeee yazacagimm sevincliii haberimi gumbur gumbur kalp atisini duyarsamm