Sbealyihnan Arkadaşlar hamilelikte ikili tarama testi yaptıran var mı? Ben yaptırmıştım sonucum orta derece riskli çıktı endişeliyim. Bu konuda bilginiz var mı? Doğruluk payı bir ihtimal deniliyor doğru mu?
symag Sbealyihnan %100 doğruluk payı yokmus o testlerin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olur.
mommys1 Sbealyihnan net sonuç vermiyor ben yaptırdım bi risk çıkmadı detaylıya giricem onda belli olur bakalım inşallah bir sıkıntı yoktur
AleynaResul Sbealyihnan yüksek risk görürse doktorun zaten kalan testleri istiyor gerek duymazsa yaptır bile demiyor kendini korkutma sağ salim sağlıkla gelsin ❤️
Cakiltasiii Ben yaptırdım ikili üçlü dörtlü ve detaylı şükür bı sorun çıkmadı . Ama risk varsa amniyosentez öneriyorlar genellikle o da masraflı tabi
Sbealyihnan e_blue_sky_a ense kalınlığı 1.52 mm çıktı. Burun kemiği göründü. Ultrasonda her şey normal dedi doktor
e_blue_sky_a Sbealyihnan güzelmiş, önemli olan ultrason. Kan yanıltabilir. Bu sonucu yine doktoruna götür o seni rahatlatacaktır. Detaylı ultrasonda hersey gözükür zaten
Rabia__q e_blue_sky_a benim detaylı ultrasonum güzel çıktı sorun yok dedi kan sonucumu yarın öğreneceğim çok tedirginim
zlmchnklc Bende yaptırdım ama nice riskli denilip sapasağlam bebeği olanlar gördüm ikinci gebeliğim de böyle testleri hiç yaptırmicam kötü bi durum şüphe olmadıkça doktor tarafından