Uguriklima Doğum hikayem inşallah bir faydası olur benim gibi olanlara😊 3 gün önce sancim başladı ve sıklaştı 2-3 gün oncesinde de nisanim gelmisti ama suyum filan gelmemisti neyse ☺ gece 12 ye doğru hastaneye gittik nst ye girdim alttan muayene oldum 2 cm açıklık var nst sancim sık çıktı yatış önerdiler ve yattım 2 saat sonra tekrar nst girdim ve bittikten sonra doktorum başka hasta için doğuma gelmiş beni de görmek istemişti muayene etmesi için doğumhaneye götürürdüm yine 2 cm açıklığın var dedi ama kanama başladı dedi ultrasonla bebeğe baktı bebek iyi ama eşi bilinmeyen bir sebepten dolayı kanıyor hayatı tehlikesi var dedi ve ben şok geçirdim çünkü normal doğum istiyordum sağlıklı bir şekilde ama nasip değilmiş acil sezeryan girdim ve oğluma gece 3 gibi kavuştum elhamdülillah şuan ikimizde iyiyiz bugün öğlen gelebildik evimize birbirimize alışmaya çalışıyoruz 😊 ne olursa olsun hep hayırlısını isteyin yeterki sağlık olsun benim doğum hikayem de böyle 😉 bu arada bebeğime geçen kontrolde 3200 gram olabilir ama %10 yanılma payı var demişti ama doğdu kilosu 3600 gram çıktı yanılma ihtimalleri yüksek bana daha önce bebeğin zayıf felan demsti çok üzülmüştüm ama kendime beslenme konusunda dikkat ettim çok şükür 🙇 Sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum 😇