1prensesannesi__ nzlbrn gcen ay kolumu bis yere 4 kere deldirdim e nabiz beta hcg doldu acile giderken dusunuyoum doktor goruyomudur bu kadar cok kan verdigimi en son kovalicaklar beni 😂😂
nzlbrn 1prensesannesi__ benim 1 ay önce reglim 22 gün gecikti 3 kere idrar 3 kere beta baktırdım kendi isteğimi geçtim doktorlar da zorluyor negatif dedikçe kan aldılar 😂😂
1prensesannesi__ nzlbrn 😂😂 ama senin bayagi gecikmis neredeyse 1 ay benim gecen ay 5 gun gecikti demek ki 22 gun geciksydi 8 9 kere kan verirdim heralde 🤣🤣🤣 bakalım bu ay oldu 1 kere verdim insAllah birdahakine soyle 400 500 görürüm de daha gitmeme gerek kalmaz 😂😂😂
1prensesannesi__ İnsaallah bi kac gune pozitif gorsem cizgi netlesme jcin takip edicem adet gunu kaset test alcam cumartesi ye geliyo haftaya bu gun hala adet olmadan testlerim pozitif olrsa o zaman kan veriririm ona göre de ultrasona giderim direk 😃
1prensesannesi__ Bursa17 ama ben 2 gun once kan verdim negatif cikti kanda simdi gitsem hcg cikarmi ki
Ayazveannesi2 1prensesannesi__ benımde kahverengı pembemsi bi akıntı olmuştu canım 10 gün sonra test yapmıştım
1prensesannesi__ Ayazveannesi2 ayy 10 güne kadar adet gunum de geciyo cok oyalancak bi işimde yok zaman gecmiyo sanki 2 gun sonra tekrar test yapcam
1prensesannesi__ Bursa17 bekliyorum dsarda islerim vqr bayagidir lavaboya girmedim evde tekrar kontrol ederim
1prensesannesi__ Elisaaa1 Sonuç lekelenmeden iki gun sonra kan verdim cikmadı şu an adetimi bir gun geciyo kasik agrim yok arada yoklayip gidiyo böbrek agrisi gibi ama sadce sol bobregim agriyo goguslerjm tas gibi oldu kaset test yaptım 2sindede cikmadi ama sonradan kuruma cizgisi cikiyo
1prensesannesi__ Elisaaa1 insAllah canım bende öyle hissediyorum ama belli de olmaz bi baktım sabah adet olmuşum😂