1prensesannesi__ Simdi lavaboda lekelenmem oldu kahverengi ama peceteye degdi bitek akıcak bi sey degil ama akıntı gibi cook azıcik ama kahverengi yerlesme lekesi olabilirmi
Kiwitoveannesi 1prensesannesi__ eğer hamileysen en ufak bir lekelenme bile çok önemli olabilir doktoruna danışman gerekiyor canım
1prensesannesi__ Bahar6667 devami olcak gibi bisey degil yogun bi renkte degil dolu da degil cok hafif normalde asla bakmam ama şu sıralar peceteye bakip oyle cöpe atiyorum ondan gordum ilk gebeligimde gormedim cunku
1prensesannesi__ Beyzanury1234 articak bisey degil akıntı gibi ama hafif bi rengi degisik kahverengi gibi
1prensesannesi__ LovelyMom_ amin canim benim rapor negatif cikti ama ben eminim hamile gibi hissediyorum kendimi bilmiyorum ama içime doguyo ilk gebeligimde kanama falan olmamisti hic simdi oyle bi gorunce kasık agrisida girdi stresten heralde 🙄 insaallah yerlesme jle ilgili basit biseydir
1prensesannesi__ Rengi adetin son gunu akan pis kan gibi ama akıntiyla karisik cok acik bi kahverengi ay ben cok korktum
1prensesannesi__ LovelyMom_ insaAllah iyi olur 🤲🏻 ben normalde adetim gecikince bile panik olurdum hamile olmagimi bilsemde acaba hastamiyim diye streslere girerdim bizim aile de kadin hastaliklari genetik cunku korku yapiyo biyle seyler bende
Patito__ 1prensesannesi__ bnmde bir hamileligimde olmustu peceteye surunce bole uzayan pembemsi İki gun sonra idrarda pozitif gormustum silik cikmisti kanda 50 cikmisti
adatuna 1prensesannesi__ yerleşme kanaması ise zaten idrards pozitifi görürsünüz. Yumurta rahime yerleştiği için kanama oluyor o sırada çoktan beta salgılanıyor.
1prensesannesi__ Patito__ uzayan degilde kahverengi pembeye kaçık ama açık renk akıntı gibi akıninin rengi o yani lekelenme oyle mi olur