neredeyse 10 ay olacak doğum yapalı,ıkıncı çocuğu istıyoruz( bebegımız doğduktan 2.5 ay sonra vefat etti) Eşimde bende çok ıstıyoruz artık kendımızı de hazır hıssedıyoruz.
Hazıranın 10 undan berı korunmuyoruz 3 ay olacak neredeyse ve sonuç hep hüsran oldu. İlk çocuğum 2 aylık evlıyken 1 aylık hamıleydım, çabuk oldu. evlenmeden önce de sonra da duzensızlık illaki yaşadım hep olan bıseydı. Bır ara duzeldı sonra geçen ay korunmayı bıraktığımızda bozdu. Sağlık sorunumuz yok doktor kontrollerını yaptırdık. 5 gün sonra regl olmam gerekıyor, umarım hamıle kalmısımdır ondan olmuyordur.
2 günde bir degerlendırdık, ovulasyon denedım ama kafamı karıştırdığı ıcın vazgectım 2 günde bir degerlendırdım. ilk gebelıgımde göğüs ağrım, kaşık ağrım oluyordu ama sadece iki kere anlık kramp oldu başka da olmamıştı bıde göğüs kahverengi tarafında büyüme yaşıyordum.
Suan da anlık kramp yaşadım bı kaç gün evvel oğlumda yaşadığım gibi, göğüs ucu belırgınlesmesi var ama ağrım ve başka bir belırtım yok. gogus ağrısı olmayınca da hüsrana ugruyorm agrımadıgı ıcın olmadı dıyorum bu ayda. ilk gebelıkte yaşadığım belırtılerı arıyorum, sizce her gebelık farklı mı? Umudumu keseyim mi bu ay olmadı diye? artık tam tukendım dediğim ana geldim, yoruldum ve sankı o iki çizgiyi görmek beni ayaklandıracak gibi hıssedıyorum.
Oğlumun mezarına gıtmıyorum, kendime söz verdim ne zaman yeniden çiçek açarsam o zaman gıdecegım ve ona abı olduğunu soylıcegım.