mervemurat16 Gul_ozcan3001 kişiden kişiye değişiyor ayrıca iç karnınız genişse çok gözükmeyebilir.18 haftalık olduk hiç şişme olmadı kiloluyum biraz o karnım var sadece.bu gidişle çok büyümez belli olmaz gibi geliyor hiç hamile gibi değilim 😁
Gul_ozcan3001 mervemurat16 bilmiyorum ki herkes öyle diyor iç karni geniş olan belli olmaz diye ama çok zayıfım aslında belirgin olması gerekmiyor mu daha çok
BetulMom 16+4 deyim ve 2gündür göbeğim çıktı ,sert ve gergin çok şaşırdım ve tuhaf hissediyorum.çok çok bin şükür 2gündür de kusmadım.en başından beri 4kilo vermiştim
Gul_ozcan3001 BetulMom hadi insallah bizimkibde 13+2 ama sabah uyanınca dümdüz oluyor o canımı sıkıyor biraz
mervemurat16 Gul_ozcan3001 belki zamanla çıkar doğuma kadar.Bazen bende görüyorum millet karnı burnunda kendime bakıyorum normal göbek😁bende çok isterdim belli olsun bebek olduğu.Benim bebeğim aşağıda belki onunlada ilgili olabilir ya bebeğin pozisyonu ile karnın şişmesi
yanealakanealakaa Gul_ozcan3001 18. haftada falan birazcık belli olmaya başlamıştı, haftanız daha erken üzülmeyin. ben son aydayken dıştan bakınca ancak belli oluyordu karnım
edadm Gul_ozcan3001 benim de 16 haftaya kadar karnım dümdüzdü çıkmıyor diye çok üzülüyordum, şimdi 31 haftada karpuz gibi yürürken nefes alırken yatarken kalkarken her şeyde o kadar zorlanıyorum ki bu kadar göbüş olmasaydı diye düşündüğüm bile oluyor çünkü her şey eziyet gibi 🥲 20lerden sonra hızla büyüyecektir