karaguzelirem_ Selam kızlar, haftaya detaylı ultrasonum var siz hangi hastane de ve kaça yaptırdınız acaba ? Ben özel konak hastanesine gidiyorum gittiğim hastane de varmı onu tam bilmiyorum sizin önerdiğiniz hastane varsa yardımcı olursanız sevinirim..
Nidabade karaguzelirem_ belsa plazanın gerisinde Dr Semih Özeten var orada yaptırdım çok memnun kaldım çok iyi bi doktordu
Zeeynep1 karaguzelirem_ İzmit’e özel klinik s3mih özeren 2 ay önce 2 bin TL ye yptirdim.medicalpark ta 2 bin TL sormuştum orda ki dr de iyiymiş ama ona randevu bulamamıştım.
Firstmomfirstchild karaguzelirem_ hangi doktora gidiyorsunuz konakta? Benimde 4 hafta sonra detaylım gelicek. Konaktada detaylı doktoru var :)
Skarakas karaguzelirem_ medical parkta 2500tl dediler telefonla gorusmustum. Akademide Nuri bey sadece kendi hastalarina yapiyormus onun harici de detayli ultrason yokmus.
Firstmomfirstchild karaguzelirem_ valla bir doktor detaylı yapıyor ama galiba oydu. Sorman gerek :) konak biraz pahalı ama doktorlari iyi. Mesele madicalparki felan önermem
e_dmr karaguzelirem_ sizin doktorunuz degilde baska bir erkek doktor yapiyor . Adını hatirliyamadim . Benim doktorumda Erkan bey
AleynaResul karaguzelirem_ gittiğiniz doktor kendisi bakmıyormu ben derince marmara özgür barış gül e gidiyorum o bakıyo kendisi ekstra bi ücreti yok yani açıkcası
karaguzelirem_ AleynaResul canım hiç konusu geçmedi açıkçası bende akıl edip sormadım ama arayıp sorucam yarın
karaguzelirem_ Firstmomfirstchild kuzum ucuz ne kaldı ki her şey pahalı 895₺ muayene ücreti veriyorum valla 🙈
Firstmomfirstchild karaguzelirem_ benim meslegim böyle yerlerde sigorta gibi indirim vermedigi icin 950 veriyorum. Ama.dogum ücretleri sormustum 1 ay önce 15 bin demisti normale simdi zamlandi mi bilmiyorum 😇 büyük ihtimalle orada doguracagım ben
karaguzelirem_ e_dmr Firdevs hanım mı yapıyor acaba bende bilemedim şimdi başka doktor da tanımıyorum konakta