Elifaras_ 2 hafta önce Acıbadem Maslak da doğum yaptım. En büyük pişmanlığım. Hamileliğimin son aylarında göğüsucu kremi kullanmamak oldu. Böyle bi acı yok. Ağrıdan bebeğimi emziremiyorum. Siz siz olun doğurmadan memeucunuzu kremleyip nemlendirin. Eğer benim gibi geç kaldıysanız. GARMASTAN POMAD+E vit karışımı sürün. 2 günde iyileştiriyor
Tatar59 Elifaras_ düzeldi mi şimdi? Biz çareyi göğüs kalkanında bulduk. Anne sütü çabuk iyilestiriyor
Baharoloji Elifaras_ merhaba ben 3 sene emzirdim hiç yara olmadı muhtemelen sadece ucunu veriyorsunuz memenizin kahverengi kuşamını vermeniz gerekiyor sadece ucunu değil yoksa sürekli tekrarlar
MrsRose Gümüş kapağı da çok tavsiye ediyorlar, gümüş kapak kullanıp ağrı çekmediklerini ifade eden tanıdıklarım oldu, çok geçmiş olsun bu arada gelecek emzirmeleriniz çok daha tatlı acısız sağlıklı olsun bebeğinize şifa olsun🌸
Elifaras_ MrsRose gümüş kapağı hiç çıkarmıyorum o iyileştirmiyor bence sadece tedaviye destek oluyor olabilir. Ya da kıyafete değip kuru kalmasını engelliyor. Nemli kalması önemli ya
__mom1 Elifaras_ Merhaba ben de İstanbulda farklı bir acıbademde doğum yapıcam ama henüz hastaneyle görüşmedim doktorum dışardan orayla anlaşmalı. Doğum için sunduğu imkanlar neler acaba ? Foto çekimi ve oda süslemesi olarak?