Tatlisanne Kızlar 27 haftalik hamileyim hamileligimin başından beri ozel egepol hastanesine gidiyorum doktorumdan memnunum ama doğum ücretleri çok çok yüksek ve çok fazla bekliyoruz detaylı ultrason 5 dakika sürdü halada sinirlerim bozuk verdiğimiz paraya yazık günah dedik 28 haftadan sonra da doktorlar kabul etmiyor diye biliuorum hastane önerir misiniz muayene ve doğum ücretleri ne kadar
Haticeozlem Tatlisanne ben gözde hastanesine gidiyorum feyza hanıma memnunum da. Fiyatlar da diğer hastanelere göre daha makul
Eylul_lll Tatlisanne Bide izmir daha uygun diyorlar ben aydin merkezde yasiyorum medinova cenk tan'a gidiyorum muayene ücreti 97 ama sezeryan 1300 normal 1100 birde 10 günde 2 kez muayene olunca 1 muayene parasi alınıyo yani 97 tlye 2 kere muayene olunabiliyo ilk ve son haftalarda o sıklıkta gidiliyor çünkü sonrasi ayda 1 ama her halükârda iyi oldugunu düşünüyorum
Twinmomtobe Tatlisanne ben özel karataş hastanesinde Arzu Akara gidiyorum çok memnunum hastaneden de kendisinden de muayene 85tl doğum 2400
Haticeozlem Tatlisanne tepecik kadın doğumun hemem çaprazında kalıyor canım. Guzel basından beri gidiyorum memnunum çok hastane araştırdım ama fiyatlar diğerlerin de çok ucuk
MrvBrlk Tatlisanne Evet ama ben çok memnunum doktordan ilgiden. Yeni doğan yoğun bakım üniteside var. Ayrica Jci belgesi aldi hastane. yani uluslararası standartlara uygunluk belgesi. O sebeple ücretler yüksek.
Haticeozlem Tatlisanne gözde hastanesinde fiyat daha uygun ve feyza hanım çok ıyi bi doktor yorumlarını da çok araştırdım gitmeden önce ve bizim.bi tanidik feyza hanımda doğum yaptı çok memnun ben ondan ona gittim basından beride gidiyorum memnunum
Haticeozlem Tatlisanne muayene ücreti 80 tl feyza hanımın. Doğum ücretleri şuan 2200 olması lazim. Ben basından anlastgim için 2000 e anlaştım.
IlaydaOrhanKopuz Tatlisanne cnm ben özel ege şehir hastanesin de yapıcam doğumumu.ama doktorumun kliniği var doğumu orda yapıcaz sadece 4.500 tl doğum ücreti.
Melisuz Tatlisanne egepolde hangı doktordasınız ben hiç beklemiyorum ve doktorum 15 dakıka net tutuyor odada detaylısını bende beğenmedim ama en azından yenı doğan yoğun bakım ünitesi var ocakla beraber 3100 tl dedıler