EsraArslan81 Kasık ağrım var zaten hiç geçmedi belirtimi bilmiyorum. 2 gündür göğüs uçlarım acıyor. Bat 6 çok yakın yani umarım adet belirtileri değildir. Ve inşallah bütün bebek isteyen anne adaylarının yüzünü güldürür Rabbim
Hayrnnisaors97 EsraArslan81 Zaten tamamen adet belirtisi oluyor benim göğüs hassasiyeti biraz daha fazlaydı normal adet zamanı acımaz çünkü ama o süreçte acıdı ama kasıklarım falan çok ağrıyordu dedim ben kesin adet olucam ama sonra öğrendim ki Kızım gelmiş şimdi 33 haftalık olduk hep duam dileyen isteyen herkese annelik duygusunu Rabbim tattırsın bizlere de sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin
EsraArslan81 Hayrnnisaors97 umut oldunuz gerçekten. Allah sağ salim kucağınıza alıp büyütmek nasip etsin. 🤲🏻☺️
Hayrnnisaors97 EsraArslan81 Rabbim sağlıkla meleğinize kavuşmayı nasip etsin size de sevinçli haberlerinizi duymayı çok isterim ❤️
_ruveyda06 EsraArslan81 bugün 11.gün aşılama olalı 9.güne kadar ara ara kasık ve bel ağrısı oluyodu 9.gunden bu yana göğüs uçlarında hassasiyet var bel ağrısı var yine ara ara kasık ağrısı oluyor inşallah pozitifi görürüz hepimiz hayırlı sağlıkli şekilde
EsraArslan81 _ruveyda06 benimde 11. Günüm seninle ve aynı belirtileri yaşıyoruz ne zaman test yapmayı düşünüyosun
EsraArslan81 _ruveyda06 çok varmış ya benimde 2 gün sonra 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum eğer adet olmazsam