Bebegim_38 happy-5 biz aşırı memnunuz annem ,yengem, ben, dayım konuşan ve konuşmayan (model ismi bilmiyorum) bütün modeller var. Çok kullanışlı, kendini kapatma özelliği çok güzel
kubrakbc happy-5 çeyizime almıştım çaycı tost makinesi ve blender setini 4 yıldır kullanıyorum 3 yıl garantisi vardı bi sorun çıktığında gelip kapımdan aldılar tamir veya değişim yapıp yolladılar çok memnunum
bebisimbenmmm happy-5 ben de homend in konusan çaycisi var 3 yil dolmak uzere kullanisli gayet baska maeka kullanmad8m kiyas yapamacam ama cizilme kırılma bozulma olmadi sesj kisilip aciliyor kendi kendini kontrol edebiliyor suyu bitince uzun sure uzerinde kalinca falan kapatiyor kendini. Kisaca memnunum pismablik duymadım.
Sacteli happy-5 annemde konuşan model plastik koşulları beyaz olan var. Yıllardır taş gibi kullanıyor. Benim çay makinem bozuldu ben de alıcam indirim kovalıyorum :)
happy-5 Fmcsa ne zaman almıştnz yeni alanlar ürünün yandığını ve çabuk bozulduğunu söylüyorlar kararsız kaldım
Fmcsa happy-5 1 yılı geçti cnm kayinvalideme önce almıştim benden daha uzun süre kullanıyor. Hatta komşumda kullanıyor uzun zamandır çok memnun bozulsa yine aynısını alırım diyo
__mom1 Ben de wifi bağlantılı konuşan var. Wifi bağlantısını hiç kullanmadım ama memnunum çaycıdan yanma ihtimali zaten yok belli bi süre sonra kendi kendine kapanıyor
__mom1 happy-5 yani benim evim 1+1 olduğu halde ben sesinden hiç rahatsız olmadım şimdiye kadar farklı derecelerde su ısıtıyor olması güzel bence yoksa arçelik alırdım heralde en dayanıklısı o