Sdknurr Ceremua canım lara naletlenmiş kavim ismi afradanda çok dalga geçilçek yinede sen bilirsin tabi
gudmorningbeya Ceremua afranın anlamı çok güzel kadın sahabe ismi. lara İslamiyete uygun bir isim değil ölüm perisi mi ne öyle bir anlamı var
BirAvucmutluluk Ceremua bence daha boş daha güzel isimler varken ikisini de koymayın ama siz bilirsiniz 🥰🌹
Minigiim-vebenn52 Bende afrayı düşünmüştüm ama dalga geçerler mi acaba Afra tafra yapma bana diye 😂😂😂
Ceremua Sdknurr Sdknurr hiç karşılaşmadım, bi araştırayım dalga geçme konularına pek takılmıyorum ne isimler var gerçekten dalga geçilecek bunlar halt etmiş yanında 😂 dinen takılıyorum ben caiz olması benim için çok önemli
Ceremua gudmorningbeya su perisi, pembe ve parlamak olarak geçiyor ölüm perisi değilde kararsız kaldım bende açıkcası
BirAvucmutluluk Ceremua benim 👸🏻Prenses’imin 🎀İsmi 🌸SelenAy🌛Şuan 2 çi kez hamileyim tekrar kız olursa 🌜Aymina 🎀koyacağım inşallah🥰
Ceremua Yagmurun2 evet bizim dönemde y kuşağında isim dalgası çok oluyordu ama gerçekten suan dönemki isimler asıl komik 😂
Ceremua BirAvucmutluluk ay Allah bağışlasın inşallah 💖 benimde bi asel liyam var 2 numaraya arıyoruz isim 😂
BirAvucmutluluk Ceremua kizinizin ismi güzel miş kaderi güzel olur inşallah 2 ci kizinizada boyle güzel isim koyun 🥰ankete ki isimler güzel değil yalniş anlamayın kusura bakma 💐🌹daha güzel ve hoş isim koyun 🌸beğendiğiniz hoşuna giden farkli isimler yok mu ben doğuma –3 hafta kala isim net koymuştum zor iş be insanin içine sinmesi önemli Nisanur ismi de güzel hoşunuza giderse