burcugokhanberkecan iyi geceler biraz uzun kusura bakmayin hakkinizi helal edin suan size hastane odasindan oglumla brlikte yaziorm bizde 39+5 de kawustuk cok sukur darisi hepinizin basina pazartesi sabahi geldk 8de yatis yaptik 9da gircektik spinal sezeryan bu arada normal diye bkledik ama kafamz 2 hafta onden gidiyodu kanala inmedi kilsuda 3900 du sezeryan planladik saat 9 oldu 10 oldu hala almadilr 11 buck oldu aldilr grdk hazrlanma spinal ignesi derken oglusum 11.02 de geldi kocis amliyathaneye kdr geldi grerken nasil agladm korkuyorm diye normalde onunda girmesini istemstik ama yokms hastanemzde aglama bebeimizi almaya geldik korkma dedi girdim titriyorm igneyi yptilar 2 dk snra uyustu 5 dk sonra bi aglama sesi allahimm nasil incee hemen bana gosterdiler fotograf cektiler bnde 20 dk snra fln ciktm odamiza bebeimle birlikte geldik o gun dogan en tombis bebek bizimki 4005 gram :) odaya gelirken kocisim dioki askm gordunmuu bebegimizi ayni sen cok guzell biliyorm ilk once ben gordumki tabikide ben olcak :) cok sukur iyiz yarin taburcu olcaz insallah allah hepinizi sagsaglim kawustursn happymomda guzel gunler gecirdik tesekkurler onda 40 hftamz bgn doldu
KaderAdnan burcugokhanberkecan inşallah tez zamanda iyileşirsin ailenle ömür boyu mutlu olmanı temenni ederim tombiş oğlunu öp bizim yerimize 😘😍
burcugokhanberkecan hayir hic hissetmedm gogus altndan parmak ucuna kadar uyusuyo sadece sallanti gibi oluyo yptiklari bide yutupdan muzik dinliyoduk :)