ressamanne_ Selam kızlaar, ilişkiden sonraki hangi sürede döllenme oluyor geç döllenme değilse yani 1 hafta içinde mi mesela ilişkiden sonra dikkat edilmesi gerekirmi yerleşme en son aşama bildiğim kadarıyla ?
Blossom ressamanne_ İlişkiden sonra 36 saat içinde döllenme oluşur. İlişkiden sonra dikkat etmek derken ne açıdan sordunuz?
1prensesannesi__ ressamanne_ dollenme gerceklesirse 5 ile 7 gun içinde tüplerde ilerleyip rahime düşüyo orda tutunuyo ve yerlesme basliyo 8 ile 12 gün arasinda yerlesme tamamlanıyo ve plasenta hcg hormonu salgilamaya basliyo yumurtlama gununu biliyorsan eger kesinlikle 12 gun sonra test yap ben 7. Gün yaptim silik cikti kan verdim cikmadj cok üzüldüm
Blossom ressamanne_ Döllenme tamamen yumurta ve sperme kalmış bir şey. Onlar kendi aralarında hallediyorlar. 😄 Tabii sağlık yumurta ve sperm için sağlıklı beslenme, yaşam kalitesine dikkat etmek önemli.
Mzzz Canım geç döllenme denilen şeyde yumurtlama ile alakalı bir durum yani yumurtlama zamanın adete yakın zamanda olmuşsa adı geç döllenme denir. Yumurta büyür çatlar ve döllenir 5-6 günün sonunda yerleşme başlar 🙏😇
1prensesannesi__ ressamanne_ yumurtlama günü yumurta tuplere gelince 24 saat yasıyo orda bekleyen sperm varsa hemen dölleniyo
ressamanne_ 1prensesannesi__ Ya canım benim çok sağol ne güzel yazmışsın, benimde geçen ay anında pozitif çıktı testte kan verdim negatifti kısmet her şey üzülme 🫶🏻🧡
YncaY 1prensesannesi__ Yumurta günü değilde yumurta çatlama gününde yaşamıyomu yumurta tüplerde ben yumurta çatlama günü ve sonraki gün ilişki yapmıştım 🫣
YncaY ressamanne_ Çok stresli bi süreç zorlu bi yol Allah hepimize yardım etsin sağlıklı bebişler versin ne diyim artık 🙏🏻☺️☺️