Gzddlk Kvldn canım ben bakmıştım kız çıkıyordu doğru mu acaba ? 20 ağustos adet 10 aralık 1991 doğum tarihim
Kvldn Gzddlk ben baktım erkek gösteriyor siz nasıl bakmıştımız sonadet tarihine 14-18 gün eklemiş miydiniz
Nesli2101 Kvldn bende tabloda erkek hesaplamada kız gösteriyor anlamadım siz de bakar mısınız Doğum tarihim 27/06/1991. Son adet 18/09/2018
Kvldn Nurhayat1212 canım erkek gösteriyor genelde 97 doğumlu olanların ocak ayı erkek diğer bütün aylar kız gösteriyor Ama sen ocak ayında doğdugun için yaşına 2 ekledik:) yani senin erkek gösteriyor
Eminer Kvldn kız olmasini cok istiyorum tabiki ne olursa saglikli olsun ama hep erkek görüyorum rüyamda oyuzden kızdan umidim kalmamisti ama yarin inseAllah ogrenirsem yazarim cok teşekürler
Kvldn Ozge1212 canım eylülde hamile kalmışsan kız ekimde hamile kalmışsan erkek çin takviminde son adet tarihine 14-18 gün eklenir Seninkine ekleyince eylülde olmuş olabilir ekimde ama büyük ihtimalle ekimdir
cck06 Kvldn arkadasımmm rica etsem bana da bakarmısın henüz öğrenemedik cinsiyeti ufağız bakalım ne çıkıyo:) Doğum tarihim 12/04/1990 son adetim 18/09/2018 ama doktor geç döllenme yada yumurtlama olmuş olabilir son adet tarihin 23 Eylül olsun demişti🤔