Kvldn Öncelikle herkese İyi geceler hepimiz kuşlarımızı sağlıkla kucagımıza alalım inşallah ❤️ Çin takvimine inanıyor musunuz sizde tuttu mu Bakmamı isteyenler varsa son adet ve doğum tarihlerini yazsın lütfen Benim kızımda tuttu çevremde kime yaptıysam tuttu 2. Gebeliğim kız gösteriyor inanıyorum bu yüzden halen cinsiyetini öğrenmedim ❤️
Eessra Kvldn canim bana da bakarmisn tam.bende hesaplayamadim 20.08.1992 dogumluym son adet tarihim 21 temmuz 26 yasindaym ama temmuzda 25 dim daha ondan cok karisiyo
Kvldn BusraKula ekim ayında hamile kalmışsanız kız kasımda kalmışsanız erkek gösteriyor Şöyle son adet tarihine 14-17 gün ekliyoruz çin takvimine bakınca kasıma 1 günle kayma ihtimali var yalnız cok az oldugundan kız gösteriyor demek doğru olur
Gozikk Benim tutmadı canım kız bebek gösteriyordu erkek bebeğimiz olacak ilk başlarda bende bakıp kendimi acayip kız bebeğe alıştırmıştım ama kısmet erkek bebekmiş hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıklı doğsunlar 💙💙
Gozikk Kvldn bilmiyorum ki canım hani doğruluk payı nedir sitede zaten doğum tarihi son adet tarihi otomatik giriliyordu yani 😊
Gzddlk Kvldn canım ben bakmıştım kız çıkıyordu doğru mu acaba ? 20 ağustos adet 10 aralık 1991 doğum tarihim
Hacerr Nisanurr canım yorumlarını görüyorum hep içimden kız geçiyor seni görünce hayırlısı olsun hakkında☺️
Gurbet20 Evet bende yapmıştım erkek çıkmıştı geçen hafta hastaneye gittiğimizde cinsiyeti öğrendik gerçekten erkek çıktı
Kvldn Dimple23 sizinde cok karışık çin takviminde hamile kaldıgımız ayı bulmak için 14-18 gün ekliyoruz sizin son adet tarihiniz15 ekleyince agustosta mı kalmışsınız eylülde bilinmiyor işin garip kısmı ağustos ise kız Eylül ise erkek gösteriyor bazen bu durumlarda iki ayda aynı cinsiyet oluyor yine kesin cevap alabiliyoruz
Nesli2101 Kvldn bende tabloda erkek hesaplamada kız gösteriyor anlamadım siz de bakar mısınız Doğum tarihim 27/06/1991. Son adet 18/09/2018