Ebraz Özellikle şu 3 gündür büyük tuvalete çok çıkıyorum hadi idrarı anladım da büyük tuvaletten bıktım 😒
tlhmrv Ebraz canım ishal falan misin doğuma yakın oluyomus bn 35+5 deyim sancılarım var ishalde başladı doğum belirtisiymis
PrensinAnnesi61 Ebraz 37+1 im bşr haftadır ben de aynı şekildeyim günde kaç kere gidiyorum ben de bilmiyorum ve şuan yediklerimi 1 ay önce yeseydim full kabızdım ama şuan asla işe yaramıyor 😂
tlhmrv Ebraz Benimde ayni canım patates yedim iki gün ve muza ağırlık verdim şuan biraz geçti sende dene
PrensinAnnesi61 Ebraz galiba o yüzden canım çünkü herkes öyle diyor sanırım bağırsaklar da rahatladığından oluyor bebiş aşağı kanala doğru yerleştiğinden bağırsaklar boşta kalınca napıcağını bilemeyip habire kendini boşaltıyor olabilir 😆
Ebraz PrensinAnnesi61 bebeğin kafası aşşada bacaklar popo midemde bağırsaklarımın olduğu bölge alt karnım daha boş evet
Tubatuu 37+2 deyim WC den kalkmasam olur yorulup ara veriyorum az sonra tekrar giriyorum adetmişim gibi bide yanlız olmadğıma sevindim 🙄