Papatya_kokuyo5 cokkasmabeabi en sevdiğim hava😂😂walla doğuma az kaldı diye temizliğe girecem ama kapı pencere hep açık yapsam da her yer batacak doğuma kadar diye bişey yapmadm daha hergün hava serinlesin diye yalvarıyorum 😂
cokkasmabeabi Papatya_kokuyo5 seninki kapı pencere açıklığından batacakmis en azından. Benim bugün temizlediğim yarina kalmıyor ki doğum temizliğine girelim. Eşime halıları gönder diyorum bakarız daha erken diyor 🥴🤣
Liv3652 Asel2702 artık hastalık havaları var canım her mevsim geçişlerinde oluyor benimki de kaçarı yok 🫢
kadertugrul7 cokkasmabeabi amin inşallah rabbim en kisa zamanda bi ev bulmayi nasip etsin icinde huzurla oturabilecegimiz hayırlı bir ev
Luzumuyok cokkasmabeabi aynı şeyi ben de düşünüyorum arada . 36 haftalığım ve eylülde doğum yapıcam, ameliyatlı ve bebekle yapamam fikriyle kıyafetleri çıkarsam mı diyorum 🤔
cokkasmabeabi Luzumuyok eylül sıkıntı tam mevsim geçişi. Bebek de huysuz mu olur gazlı mi olur belli olmaz. O ara aceleyle yapmaktansa bugun ufaktan başladım ben. Sadece yazlıkları koyma derdim olur o da kolay zaten at bazanın altına en kötü 😂
defnezumram Elifkskl benimde vajinada baskı oluyordu belim ağrıyordu doktorum da yarın işe başlıyor izindeydi o yüzden dedim inşallah gelmez🤣🤣
imrnx cokkasmabeabi bende 35 haftalıgım kışlıkları cıkarttım şehir dışına gitcem diye, dönüşte bebişle uğraşmamak için ön hazırlık yaptım bende yavaş yavaş çıkartın derim😂 yazlıkları kaldırmasanız da kışlıklar dursn bence
cokkasmabeabi imrnx öyle yaptım cocuklarinkinden başladım yarın da bizimkileri çıkartıp dolaplara tepistircem 🙈
Esmagrr cokkasmabeabi bende diğer kuzumdan kalanları ayıkladım ve hepsini yıkadım dolaba astım vaktim olmaz olurda
cokkasmabeabi ucarbusra35 valla hepsini cikardim renklileri yıkadım 🙈 bidaha ne zaman vakit bulurum bilemedim
ikiprensannesi__ @“ipekss”#p29355801hangi şehirde yaşıyorsun canım ben adana daha iki ay giyilir yazlıklar