Sedalii Kızlar merhaba , 6 aylık hamileyim allaha şükür bebeğim sağlıklı 🙏🏻 Ama eşim çok talihsiz bir olay yuzunden cezaevinde 1,buçuk aydır ve mahkemesi belli değil sizden rica zaferin niyetine diyerek dua istiyorum eşimin biran önce doğuma kadar aklanıp çıkması için hamişlerim duası kabul olur lütfen duanızı esirgemesin şimdiden allah razı olsun 😔
Birmelekbirbebekannesi Sedalii Allah sabır versin okudum canım. Benim eşim de trafik kazası geçirdi bi teyzeye çarptı 15ocakda mahkememiz var şuan yanımda çok şükür ama o korkuyu çok yaşadım ben 1seneyi aşkındır sürüüyo Allah yardımcınız olsun inşallah
Gonca0881 Sedalii inşallah tez zamanda yanınızda olur benim abimde cezaevinde 6 senedir 2 yaşında kızı var içerde oldu bizde onunla babasını bekliyoruz Allah tüm bekleyenleri bi an önce kavuştursun 😔
Nisanurr Canım benim çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah alnının aklıyla aklanır yuvasına size döner. 🙏
Sedalii Gonca0881 allah çocuklarımızın yüzüne bakar inşallah rabbim sizide kavuştursun tez zamanda 🙏🏻
Bilgeferhat Allahım tez vakitte eşine kavuştursun canım sende bizim için dua edermisin benimde eşimin cuma günü mahkemesi var bende çok korkuyorum tutuklanırsa diye😓
Sedalii Bilgeferhat inşallah canım duamı eksik etmem. Davaları kazanmak için günde 117 tane YA MUIZZ YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM oku Rabbim inş dularımızı kabul eder
Bilgeferhat Sedalii amin allah razı olsun sekine duası var birde her sabah namazından sonra onu oku sende canım senin içinde okurum rabbim dualarımızı kabul etsin😔🙏🏻
KaderAdnan allah yar ve yardımcınız olsun çocuğunuzun hatırı için rabbim eşinize kavuştursun sizi aminn 😞