Minikruyam MinikMucizem___ bende iki kullanıyordum ilk ultrosandan sonra 1 RE indirdi doktor düşük tehliken yok dedi elhamdülillah
gamzecgr MinikMucizem___ akşamları 2 tane fitil bir de her gün iğnesini kullanıyorum 5 ayligiz gebelik başından beri devam çok etkili bir ilaç bence ilk başlarda düşük riskinden dolayı şiddetli kanamalarm olmuştu kullanıyorduk şükür riskimiz kalmadı ama artık hafta büyüdüğü için ne olur ne olmaz erken doğum riskini azaltmak için kullanıyoruz
MinikMucizem___ Minikruyam kesede kanama alanı yok dedi altdan baktı kanama azaldı 1 tane verdi sonra eve geldim çoğaldı geri azaldı
Minikruyam MinikMucizem___ benim hiç kanamam olmadı çok şükür baktığında da düşük riskin yok dedi ona rağmen kullanıyorum ama benim gebeliğim ilaç takviyesiyle olmuştu ben bebek tutunsun diye daha gebelik olmadan beridir kullanıyorum yumurtlama ilaçlarına başladık progestan iki kere kullanmaya başladım keseyi gördük bire indi ama tamamen kesmedi onu da sorsaydim keşke demekki bişi var tamamen kesmedi
MervEliz13 MinikMucizem___ günde 2 kere yazmış ama 1 kullanıyorum ağızdan çok acayip yan etki yapıyor
Minikruyam MervEliz13 doktorum bana ağızdan alırsan çok etki yapar vajen fitil olarak kullan demişti sadece bel ağrısı yapior az bence sizde öle deneyin
MervEliz13 Minikruyam alıştım artık 3 ay olacak kullanalı vajinal demedi bana rahimde kanama alanı çoktu
MinikMucizem___ MervEliz13 evet galiba kanama çok olunca tutamayacağı vajina altdan vermiyor benimde evde çöktü doktorun yanında azaldı
Tubiiss92 Merhabalar ben ee 5.haftadayım perşembeden beri kanamam var ilk gittiğimde yerleşme kanaması dedi doktor bugüne kadar devam etti biraz biraz da olsa. Bugün de keseyi gördük çok şükür Progestan haftada 2 gün yaptır dedi bakalım inşallah sorun yaşamam