hopefortomorrows edasontr benim böyle durumlar için elbiselerimin içine giydiğim diz hizasında bir astarım var. Annem dikmişti seneler evvel hep dolapta durur. Belki açık terzi bulursanız bir sorun. Kumaş vardır onlarda mutlaka
aminehumamoms edasontr seyyar astarlar oluyo onlardan olmalı herkezin dolabında benim her renk astarım var iç gösterenlerin hep içine giyiyorum bu üst giyimdede var alt içşnde var
Firstmomfirstchild Benim sarı bir abiyem vardı ve ne ic camasiri giydiysem icimi göstermisti en sonda gidip korse almistim ve hic belli etmemisti. Tabi o zaman hamile degildim. Su an hamileyseniz korse giymeniz biraz riskli olabilir :)
Maviev35 Astar alın eğer bulamazsanız ten rengi atlet alıp askılarını kesip eteğin iç kısmına dikin ya da önce atleti etek gibi giyip üzerine eteği giyin.
edasontr Maviev35 evet bnmde oyle aklıma geldi ama bakalım birazdan carsoya gidecgm aslında boxer alsam ten rengi o olurmu
Blossom edasontr Ben ten rengi astar giyiyorum tüm elbiselerimin içine. İç çamaşırımı da lazer kesim ten rengi giyiyorum.
Melike_4949 edasontr dikişsiz iç çamaşırı giymeniz gerekiyor veya içine içlik gibi birşey giyiliyor görünmesin diye