Merve3444 LovelyMom_ bende aç gıtmıstım ama bazıları tok da olabılcegını söylüyor hcg yı etkılemıuormus tok olmamız
Guzelanne56 LovelyMom_ öğrenirken tok ogrendım sonrasında takıp ederken açtım bı tok bı ac gıttım hep etkılemıyor
minikmucizeemaak LovelyMom_ Beta hcg testinde aç tok farketmiyor ben 1 hafta takip yaptım hepsini öğleden sonra verdim
LovelyMom_ Merve3444 acaba gidip versemmi?az once arkadasin biri fena gaza getirdi beni Yarin erkenden misafirim olacak diye bilemedim simdi gitsem olurmu
LovelyMom_ Guzelanne56 bat dundu bende ama olmadim Hamilelik belirtileri var ,ama test negatif gosteriyo Kafam allak bullak
Guzelanne56 LovelyMom_ kan versenız en kesın sonucu alırsınız, bir ıhtımal geç döllenme olabılır. Kan vermeyip 10 gün bekleyıp tekrardan test yapsanız cıkan sonuç doğrudur artık.
Merve3444 O zaman biraz daha bekle bende adet olmam gereken gun olmamıştım erken gebelık testi yaptım cıft çızgı cıktı sen ıstersen bı kaç gun bekleyıp erken gebelık testı ıle yap ınsalah pozıtıf e dönmüştür
LovelyMom_ @Sevgi2023 @1prensesannesi__ gidiyorum kan vermege🥹bulantilarim cok Aclik bulantisi diyil yemek yiyorum gecmiyor Ama yarin 12ye kadar cikicak