Asya011 1melek-annesi ben çalışıyorum masa başı ayaklarımı kaldıramıyorum ondan oluyor galiba çalışan anne olmak cidden zormuş 🤧
mommys1 Merve0655 aslında cinsiyeti net %100 kız ama ben çok acele etmiyorum detaylıdan sonra alırım diye bide deprem bölgesindeyim e bebek yıkıldı diğeride hastanenin orda hastaneye gitmişken birazda alışveriş yaparım dedim 😂
Merve0655 mommys1 bekle kuzum olsun alırsın Ya can sağlığı olsun yeter ki hastaneye gittikçe al biseycik olmaz😊
Merve0655 gamzecgr oy ikiz mi maşallah kuzum aynen senin o zamana kalmaz o zaman ya. Alırsın yavaş yavaş canım benim
Merve0655 Dileksue inşallah ondan bisey olmaz kuzum canını sıkma dr yönlendirir seni zaten. Ara ara al kuzum öyle bitiriverirsin
Merve0655 Rumii96 oy maşallah sen benden 10 gün oncesin benimde 5 ocak dedi dr 40 haftayı doldurursa tabi ama o kadar bekliyorlar mi bilmiyorum ilk gebeligim🥰
Merve0655 Evremerv seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çalışan bir anneyim yani artık sabah kalkıp işe gitmek zulüm geliyor devlette çalıştığım halde yani. Cinsiyet mühim değildir bebişler sağlıklı olsunda😊
Merve0655 Anneoluyorumbb oy masallah 40 i doldurursa Aralık sonu demi canım. Sıcaklar maf ediyor insanı gerçekten
Merve0655 Mommyyssss bende perşembe günü detayliya girdim inşallah çok güzel geçer canım strese girme. Kiloları da doğum sonrası verirsin benimde erkek bu arada isme karar verdiniz mi😊
Mommyyssss Merve0655 inşallah ya bende bir yaptırsaydım detaylıyı içim rahatlayacak(: inşallah güzel sonuçlar alırız. Anlamsız bir kilo alımı oldu bende yani ekstra bir yemek yememde olmadı tabii ama veririm yeterki sağlıklı olsun🫠 Ediz düşünüyoruz ama çoğu insan cok yaramaz olduklarını söylüyor Ediz ismindeki çocukların 🥲 siz ne düşünüyorsunuz 😊
Merve0655 Melodimm bende 22 ye girdim bugün canım ara ara hafif ağrı oluyor sol tarafımda ve geçiyor canım
monarosamommy Merve0655 25+6 haftalık olduk elhamdülillah 99 şafak hiç bisey almadım bel ağrısı çekiyorum arada kasık ağrısı var hayırlısıyla sağlıkla gelsin evlatlarımız bugünler çabucak geçsin kavuşalım Allahın izniyle 🤲🏻
Feyzabeyoglu 25 haftalık oldum bugün. Her gün ayni seyler kizimla uğraşıyorum bi yandan. Alisveris daha yapmadım. Kiyafet battaniye bornoz tarzi seyler alicam. Oglum olacağı için cinsiyet farkından kızımın kiyafetlerini cok tercih edemicimm maalesef
Merve0655 Feyzabeyoglu oy maşallah iki meyveden de tattiricak rabbim size ne güzel. Alırsınız ufaktan ufaktan halledilir canım
Arslannesi Merve0655 26+1 olduk 97 gun kaldı nasipse 9 Aralık görünüyor doğumum aynı zaman da benim doğum günüm 9 Aralık bakalim heyecanla bekliyoruz günler yaklaştıkça vakit geçmez oluyor ilk oğlum da da öyle olmuştu ☺
Merve0655 Arslannesi 2 li rakamlara gelmişsiniz ne güzel. Ya dogum gününüz de doğması müthiş olur. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Arslannesi Merve0655 amiiin canim cümlemize inşaALLAH kolaylıkla sağlıkla dogumlarimiz olsun cok Amin 💐🤲
Asya011 Anneoluyorumbb bende 24 haftalık tam 26 Aralık doğum gözüküyor sıcaklar bitmiyor birde Adana’da yaşıyorum 😭