ilayda8 Ya temizlikte çamaşır suyu ya da yüzey temizleyici yumoş vs kullanmasam o temizlik kokusu burnuma gelmese içim rahat etmiyo. Sadece sirke ile silenleri duydum ama bana temiz hissi vermez öyle, siz napıyorsunuz bu konuda
MervEliz13 ilayda8 daha dün çamaşır suyuyla banyomu tuvaletimi çitiledim 😁😁😁 mutfakta sürekli kullanıyorum 😀
Agg0207 ilayda8 valla ben cif çamaşır suyu katkili ürünler kullandım hep ama abartmadan daha az miktarda sıktım hep çamaşırlar için falan zaten kimyasalı az ürünler kullanmaya çalışıyorum
adatuna ilayda8 yüzde yüz doğal içerikli deterjanlar kullanıyorum. Mesela asla yumoş yumuşatıcı vs kullanmam evet koku güzel ama sırf kimyasal ve vucudunuza giyiyorsunuz aslında tamamen kanserojeen
EbruBoluKaya Çamaşır suyu olmadan temizlik yapabileceğimi sanmıyorum 😂 bütün camlarım açık zaten yer silme suyuna sadece çamaşır suyu koyuyorum o konuyu almam lazım illaki banyolarda aynı lavabo tuvalet duş hep çamaşır suyuyla ovalıyorum çok koklamamaya calışıyprum banyodayken ister istemez çok büyük alan olmadığı için döküp biraz sonra gidip ovalıyorum bol su ile duruluyorum 28 haftalığız