Adeninannesiseren Arkadaslar doktorumu değiştirme kararı aldım bana güncel olarak şuanda memnun olduğunuz doktorlarınızı tavsiye eder misiniz? (Güncel olmasını özellikle rica ederim. Üç dört yıl önce gittiginiz değilde suanda hali hazırda takibinizi yapıp memnun kaldığınız doktor olması önemli. )
pandasever Adeninannesiseren siz hangisl Dr a gidiyorsunuz acaba memnuniyetsizliğinizin sebebi nedir. Medicalpark Adana hastanesine gidiyorum Dr m Burcu Yücesoy çok ilgili ,bilgili Güleryüzlü bir Dr kendisi. Günün her saati ulaşılabilir. Riskli gebe olduğum için perinataloji takibine geçtim malesef
Ddem Adeninannesiseren altınkoza Ersin sürmeliler sigortalı 550 sigortasız 650 Tl şuanki güncel fiyatı 2 gün önce gittim gözü kapalı güvenebileceğim bi doktor ilgilisi ve bilgisi ile içinizi çok rahatlatıyor
Adeninannesiseren Gamzeeeeeeeee ilgisi ve ameliyatı nasıl memnun musunuz. Doğum ve randevu ücretleri nedir
Adeninannesiseren pandasever merhabalar. Bende burcu hanımı pek duydum. Oraya gecmeyi düsündüm. Etik olmaz burda memnun olunmayan doktor ismi vermek :) ama kısaca söyle söylim ben doktorumdan ilgi alaka bilgilendirme beklerim. Sonucta bin liraya yakın para oduyoruz her ay. İlgiszlikten şikayet etmeyen devlete gidiyor. Ben 10 haftalık hamileyim ne magnezyum ne folik asit hiç bi takviye yazmadı bana. Bu gibi sebebler beni soğuttu
Balbebek012 Adeninannesiseren Zeyna01 Canım sana tavsiyem o doktordan dön hemen ben 2 doğumumu da o yaptu ilk doğum iyiydi he r şey güzel geçti ama 2.doğumda gece 2 de sancım tuttu ilçeden 2 saatlik yoldan hastahaneye ulaştık o halde sancıyla kıvranırken 1 saatte onun gelmesini bekledim uyumuş gelmemiş ve doğumda bana bağırdı hakaretler etti çok çok kötü bir doğum geçti onun yüzünden ben 1.de memnun kaldım diye 2.de ona gittim aşırı pişman oldum bence başka doktordan devam et yine de sen bilirsin
symag Adeninannesiseren takibi çok iyi . Pozitif , bir sorun olmadığı sürece sezeryan demiyor. Doğum yapmadım . O konuda birşey diyemicem.
pandasever Adeninannesiseren bu arada arkadaşın dediği gibi muzaffer hoca da çok iyi bir Dr dur. Fakat benim tercihim bayan olduğu için Burcu hocadan yana kullandım. 30. Haftaya gireceğim hiçbir gün sıkıntı yaşamadım.
pandasever Adeninannesiseren çok haklısınız folik asit yada herhangi folik asit içeren bir takviyeye başlaması.lazımdı.
mhmtsmy Adeninannesiseren folik asit vs .vermemesi ilginç…hangi dr acaba bilelim ki gitmeyelim biz de .en azından hangi hastanede onu söyleyin😅
Gamzeeeeeeeee Adeninannesiseren ilgili bir doktor normal zamanda da istediğin zaman ulaşabiliyorsun ameliyat daha olmadım olanlar memnundu biz eşimin mesleğinden kaynaklı ücret ödemiyoruz fiyat bilgim yok o yüzden
Zlhbayram Bende doktorumu değiştiriyorum. Medline sevgi sarı demir doktora gideceğim. Arkadaşım da hamile şuan ve çok memnun. Ctesi benimde ilk randevum olacak gideceğim. Muayene ücreti 950 tl diye biliyorum
xAlpellax pandasever mrb muzaffer hoca benim bebeğime 13.haftada kız dedi sizce yanılma olasılığı var mi cinsiyet belirleme konusunda iyi bir doktor mu yanıldığını hiç duydunuz mu
Adeninannesiseren pandasever demir hapı yazdı kan degerim düsük diye. Neden folik asit yok dedim. O demir hapı içinde var dedi. Sıfır virgül bilmem kaç azıcık bi folik asit içeryor. Ben kafama göre de eczaneden adam akıllı bi folik asit alamam ki
Adeninannesiseren Balbebek012 ya demekki işte doktorlar ilk doğumda hatırladıgımız givi kalmayabiliyor. Bende dört beş sene once cok memnundum. Bu hamilelilimde pek enerji alamadım
Zeyna01 Balbebek012 Şöyle söyliyim öncelikle uyardığınız için çok ama çok teşekkür ederim. Fikriniz tabikide önemli benim için . Aynı apartman oturduğum komşum Bir kızı bir oğlu var muzaffer beyin hemşiresi 2 çocuk onda doğurmuş oda çok memnun yakın zamanda kuzenim arkadaş doğurdu oda memnun bana karşı çok ilgili doktor uzun uzun bebeği gösteriyor şöyle söyliyim ben 12 haftalıkken devlet gittim bir sıkıntı yasadım o gün ayni gün muzaffer hocaya gittim saat 5 gittiğimde çıkacakmış beklemiş günün son hastasi olmama rağmen annem kız kardeşim girdik uzun uzun anlattı ilgilendi bebek heryeri gösterdi ulstron cihazı çok iyi öncelikle çok net şekilde bebeğim görüyorum beyefendi üslup dikkat ediyor telefon numarası verdi istediğim zaman ulaşım sağlıyorum şunu söyliyim bir hafta sonra cinsiyet için tekradan gel dedi ikili tarama test devlet yaptırmıştım bütün test devlet yaptırıp bana sonucu getirebilirsin dedi. Bir hafta sonra gittim bebek kendini göstermedi 25 dakika uğraştı şunu söylemek istiyorum doktor karalamak çok kolay 9 ay gidip gidip doğum bir sıkıntı yasadiniz diye gitmeyin diyorsunuz ben bunu doğru bulmuyorum bir olay her zaman çift taraf dinlemek isterim size durup dururken bağırdı doktorun bağırması doğru bulmuyorum ama tabikide hakaret etti derken tam olay merak ettim
-Minikalbim-1 Medicalpark sezer filiz erdal çok memnunum. İlgili, mütevazı,güleryüzlü çok rahat ve çok rahatlatan bir bayan korku pompalamıyor asla. Bu yönünü çok seviyorum. Muayene ücreti 600 küsürdü tam hatırlayamıyorum.