Cansu-can Canlar ben 14 haftalık hamileyim ceviz badem yiyemiyorum yer yemez midem bulanıyor ve çıkartıyorum 😔 ama faydalı olduğu için yemek de istiyorum.. var mı böyle bı şey yaşayan ne yapabilirim acaba telafi icin
Yagmur-194 Cansu-can bende aynıyım 9 haftalık gebeyim ama yediğim herşey çıkıyor. 😣😣 aç gibiyim ama değilim yesem çıkacak o yüzden yemiyorum. Ve cevizden bademden falan midem çok bulanıyor daha dişlemeden ağzımdan atıyorum. 😣😣
Mlsfcr Cansu-can canım mide bulantın geçene kadar tüketmene gerek yok zaten bebek daha senden beslenmiyor boşuna kendini yorma
Cansu-can Yagmur-194 valla çok zor ne yapacağız bilmiyorum ben sizin gibiyken yiyebiliyorum yeni başladı bu:/
Mehmetysmn noluyosanagenemiross evet ben kullanıyorum memnunum çok şükür 14 hafta olana kadar günlük 4 tane içiyordum
Cansu-can Mlsfcr öyle yaptım gerçekten biraz ara verdim yiyemiyorum çünkü aklıma bile gelince kötü oluyorum
Mehmetysmn Bende çok korkuyordum bende bide zehirli guatr var düşün ama yan etkisi yok rahatça içebilirsin gerçi her bünye bir değil dramamin de kullandım fayda görmedim kusmaya devam ettim bu iyi ama