Feyzaclk Bu akşam eşimle içmeyi düşünüyoruz ben de süt sağacağım sabahtan ama yine de merak ediyorum bu dönemde içen var mı. (Ağır içkilerden bahsetmiyorum) . Uyku saatine denk getircem ama yine de uyanırsa diye süt sağıp öyle vermeyi düşünüyorum
msaslaner Feyzaclk süt sağsanızda yine de bebeğe geçecektir bir şekilde bu koruyuculuk sağlamaz. En iyisi içmeyin bağımlıysanız tedavi olmaya çalışın derim 🌺
Ebraz Feyzaclk yılbaşında içtim en son içki zaten hamileymişim çok yeni haberim yokmuş şimdi yılbaşı geliyor yine eşimde diyor sen içemiycek emziriceksin 😂
Seh999 msaslaner hanımefendi eşimle içeceğim demiş akşam konunun bağımlılıkla ve tedavi olmakla ne ilgilisi var ne meraklısınız insanları yaftalamaya
Feyzaclk msaslaner bağımlı değilim tabi ki tek bir geceden bahsediyorum. O zaman anne kandan cıksa da anne sütünde kalıyor
Gamze_cnky msaslaner İçkiyi sevmiyorum ve kullanmıyorum da ama eşiyle bir Akşam içince bağımlı olmuş olup , tedaviye mi ihtiyaç duymuş oluyor??
Firstmomfirstchild msaslaner gercekten en alaka bağımlılık? Insanlar ara sıra böyle kacamaklar yapabilir :) biz de esimle ilk evlendigimizde balayimizda ufak kacamak yapmistik. Ve cok güzeldi. Tabi bebek olduktan ve emzirme döneminde kesinlikle bizde böyle bir sey yapmayız. Ama bağımlılık olsa buraya böyle yazmazdi 😇
Feyzaclk Ebraz işte internette bununla ilgili net bişey yazmıyor. Hamilelikte kesinlikle içilmeyeceğini biliyorum ama emzirme döneminde az olmak şartıyla içilebilir de yazıyor kafam karışık
Ebrar27 Feyzaclk canım bence sen 2 günlük sağ içireceğin ilk sütü sağ dök sonrasında emzırsen bişi olmaz bence
Nurss12345 Feyzaclk ben de doğum yapayım içecem bi kereden bişey olmaz bağımlıda değilim eşimle bu tarz vakit geçirmek hoşumuza gidiyor
Feyzabeyoglu Feyzaclk ben bi iki kadeh şarap iciyordum emzirirken canım eşlik etmek adına. Bisey olmadı kızıma sapasaglam masalah 21 aylık suan
gulruba Feyzaclk İnternette en az 3saat kalır diyor bilgin olsun yani gece içsen sabah temizlenmis olur ilk sütü de dokersin
Gunes17 Feyzaclk yani Bi keyif yüzünden bebeğini emzirmeyeceksin ve memeden uzak tutacaksın yazık çok yazık
Feyzaclk Gunes17 sütümü bir gece biberonla verince bebeğime eziyet etmiş olmuyorum. Ayrıca benim keyfim de önemli bebeğimin annesi olarak ☺️
Ebru-29 Gunes17 offff şu anneliğe büyük anlamlar yükleyip durmayın ya sokağa atiyo sanki biz de insanız ne var bunda. Nefret ediyorum su dolu dizgin yaşanan analık duygusundan hastalıklı düşüncelerden.
Hnd_01 Feyzaclk ilk kızımda yilbasinda içmiştim.o gece korkudan emzirememistim.zaten sütüm çok azdı mama takviyesi yapıyordum.mama vermiştim o akşam 💐
Feyzaclk Hnd_01 mamayı düşündüm ama hiç gerek duymadığımız için sütümü öncesinde sağıp vermem daha iyi olur :) ❤️
Gunes17 Feyzaclk bira keyfi çok önemli evet eyvah eyvah icmezsen mazallah bisey olur sana ya bırakın ALLAH aşkına biranın keyfi olabilir