Silaa112 Ben tekden de Nilgün Özere gidiyorum. Muayene 650 tl doğum normal sezeryan farketmeden 13 bin. Nilgün hanım şehir hastanesinden emekli olmuş bi doktor baya da bilgili ben memnunum. Hatta salı günü de sezaryen günüm inşallah sağlıkla kucağıma alırım😊
Vd10 Silaa112 doğum yaptınız sanırım, inşAllah iyisinizdir sizde bebişiniz de 🙏🥰 Doğum ücretini kime sormam gerekiyor bilemiyorum değişmiş midir fiyatı acaba ?
Betus261 Bende Memorial Ülkü Aksoy’a gidiyorum ilk çocuğumun doğumunu da Ülkü hanım gerçekleştirdi ikinci hamileliğim de onun takibindeyim kesinlikle öneririm
prensesyolu625 ilknur38888 ilk dogumu orda yaptım 5 yıl önce kısmetse ikinciyi de yine aynı Cahit beyle olacak doktorumdan memnunum hastane için odaları biraz küçük yetersiz diyebilirim büyük oda var mı isteyebiliyoz mu soracagim o ayrıntıları çünkü gelenimiz çok olmuştu ilk doğum da
ilknur38888 prensesyolu625 Cahit beyden çok menmunum hastaneyi yeni yeni taniyorum 38 haftadayim.bir nts odasını sevmedim umarım benim doğumunda güzel gecer
Kubra55565 Hayrisko 20 bin istiyorlar eşimin ayrı olarak özel sigortası var diye 2 bin indirim yapacaklarını söylediler yani 18 bin diyorlar.Aşırı fazla ama yine de