Kubra55565 Merhabalar,28 haftalık gebeyim Kayseri de önerebileceğiniz özel yada devlet doktoru var mı ?
27r1907 Kubra55565 memorial de semih zeki uludağ doktorum ilgili ve güleryüzlü özgüc altun da cok iyi
kadertugrul7 Kubra55565 ben başka sehirden geldim dogumum burda annemlerin yaninda olucak sehir hastanesine gittim tesadüf Mustafa oguz yilmaza randevu almıştım cok memnun kaldim bazi hastalarinin eslerinide yaninda aldi gittigimde yarin tekrar gidicem sonuclarim icin birde mehmet ak var arkadasimin doktoruydu ondanda çok memnundu
Yassey Kubra55565 hepsine gittim hepside çok iyi sadece mehmet akın çok hastası var o yüzden kısa bakıyor
Kubra55565 27r1907 özgüç altuna gittim en son kontrolümde onaydı ama doğum ücreti çok fazla istiyor 🫤
Kubra55565 Yassey Yassey Anladım çok teşekkür ederim🙏🏻Ben de ilçede ikametgah ediyorum gidip gelmek biraz sıkıntı olacak ama yapacak pek birşeyim de yok.
Kubra55565 kadertugrul7 kadertugrul7 Mustafa oğuzu burda duymuştum sanki birileri yazmıştı.Yarın sonucunuzdan sonra yazabilir misiniz acaba ? Siz kaç haftalıksınız bu arada 😊 kadertugrul7
kadertugrul7 Kubra55565 38 haftaligiz biz sonuclarima yetisemedim malesef yarına kaldı bı oğlum daha var uyuyordu sabah uyandiramadik onu gidemedim
Humeyraa23 prensesyolu625 asla önermem dış gebeliği anlamayıp tüpümün patlamasına sebep oldu sürekli iç gebelik olduğunu söyledi inatla
zeyno012 Kubra55565 şuan muayenesi yeni zamlardan dolayı 1000 ₺ oldu. Ama doğumu tam olarak bilmiyorum
prensesyolu625 Humeyraa23 çok şaşırdım şuan bizim yıllardır tanıdığımiz sulalenin hep gittiği doktor kendisi
kadertugrul7 Kubra55565 evet son günlerimiz bizim rabbim hepimizin evladini hayırla sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🤲❤️