Susamana Herkese merhaba son trimesterdeyim elhamdülillah ve dış basur memesi çıkmış makat bölgesinde. Son bir haftadır neredeyse var ama hiç kabızlık problemim filan da olmadı ki neden oldu anlamadım. Ve şu 2 gündür kaşıntı ve sancısı arttı. Ağlıyorum artık Konu hakkında deneyimi olanlar paylaşabilir mi?
Yenibirannee Susamana benim olmadi ama ablamin oldu doktoru krem ve fitil verdi hemen gecirdi. 1 ay oldu dogum yapali tekrarlamadi cok sukur. Sizde kontrolde soyleyin doktorunuza hemen geciriyor fitil
Aysbebis Susamana benimde aynı şekilde oldu hiç kabızlık yaşamamama rağmen sanki daha da büyüyor gibi kilodan olabilir yazıyorlar ama ben 32. Haftadayım 5 kilo aldım sadece hamilelik boyunca
Firstmomfirstchild Susamana kesiinlikle fitil. Bu konudan her ay muzdarip oluyorum ama 2 günde geciren ialc kesinlikle fitil
Susamana Yenibirannee korkuyorum gebelikte olunca ilaçtan ama muhtemelen doğal yollarla geçmeyecek gibi
Moom16 Yenibirannee normal doğum mu oldu? Geçmiş olsun bnde de oldu normal doğumda tekrarlar mı dıye düşünmeden edemiyorum
Yenibirannee Susamana bebege etki etse doktorlar vermezdi bence ilac. Cok zorlayici olduğu icin bence hic cekmeyin bile geçmiş olsun 🌸😊
Elifbanmaz Bende oldu hemen doktora git ben saglık ocagına gitmiştim benimde cok sancılıydı. Kendi özel doktorum ilaç yazdı ama onu almadık. Saglık ocagındaki doktorum merhem verdi onu aldık. Bi iki güne agrısı hafifledi. En çok iyi gelen şeylerden biride sıcak suya oturmak cok etki ediyo. Ben 35 haftalıktım oldugumda. Bende resmen acısından stresinde aglıcak duruma geldim. Ama korkma geciyo agrısı. Kendisi geçmiyo ama geçer mi bilmiyorum da.
Elifbanmaz Bebek aşagıya baskı yapınca oluyomuş bende de kabızlık olmadı. Ama olunca oluyo işte. Dediğim gibi sıcak su çok iyi geliyo sabah akşam sıcak suya otur. Doktorum öyle demişti.
Elifbanmaz Susamana bide dışarıya cıkan et parçasını içeriye dogru ittir daha cabuk iyileşiyomuş. Dışarda sertleşiyomuş. Zaten içerdeyken acımıyo fazla
Elifbanmaz Susamana yok hayır büyüyo ya içerde dogal olarak baskı yapıyo. Erken doğum gibi bişey değil