ikizprensesannesi @ilkgozagrim__ Maşaallah Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin amin🤲🏻
Nzlcncncn Hatice_70 Banada bakar mısın ya Dr erkek dedi ama kız istiyordum Dr kesin erkek dedi ama Burdaki bazı arkadaşlar kız dedi kafam çok karışık ☹️
Hatice_70 Nzlcncncn sanki üstteki erkek de alttaki ki, kiz gibi o küçük olunca anlamadim ikiz mi ikiz ultrason görüntüsü nasıl oluyo onu da anlamadim canım hakkında hayırlısı olsun üzülme
Nzlcncncn Hatice_70 ha yok aynı foto ya rahmin geniş hali işte kare kısmı yakınlaştırılmış işte tek gebelik. Üzülmüyorum ama insanın içinde kalıyo sağlıklı olsun da inşallah
Tug_34 Cinsiyettahminidolunayes Mrrhaba yine ben 13+3 gün doktor daha net dedi. Tekrar tahmin alsak 🌸 -
Tug_34 Cinsiyettahminidolunayes yaa bende hep öyle diyordum. Kesin diyordum. Cinsiyet partisi yaptık. Zarfta yazılıydı iki erkek çıktı şoktayım 😂
Tug_34 Cinsiyettahminidolunayes Kafam çok karışık ilk günden beri birini çok fazla kız hissediyorum doktora bi güvenemedim 😂 Bi foto paylaşıcam hepsi aynı bebek, bu görsele göre geçen hafta ( 12+0 ) da kız demişti.