Hatice_70 Gamzeacis dümdüz duruyor kız gibi geldi bana benimki erkek olck böyle dururken bile belliydi o yüzden kiz diyorm
B_eyza DamlaArjen seninkiler ikiside ters yönde gelişimleride farklı duruyor kız erkek olabilir cnm ama tabikide bu tahminler kesin değil canım tahmin sonucta😀 sağlıkla gelsinler
Hatice_70 bsra180623 ayy maşallah ne güzel Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍😍😍🥰
Monaaa bsra180623 allah sağlıcakla kucagnıza almayı nasip etsin 🙏🏼😍 kacıncı haftada cınsıyet öğrendınız?
Tug_34 Hatice_70 Ay bana da bir tahmin yapsanız 😌 1 fotoğraf 6 haftalıkken Diğer iki fotoğrafta bebekler ayrı ayrı görünüyor 😌
Hatice_70 Tug_34 1. Fotodaki bebek ile ikinci fotodaki bebek ayni mi ikisi farklı mi bi kafam karisti 😂 gorudugumun biri erkek gibi geldi iki bebek de ayniymis gibi biraz kafam karıştı
Betull0 bsra180623 Hayırlı olsun canım cinsiyetle alakali bi tahminim yok ama ben ilk beta hcg degerin kacti ikizlerde onu merak ettim :)
bsra180623 Betull0 teşekkür ederim ilk öğrendiğimde 1376ydı 3 gün sonra 9 binlerdeydi bi anda yükselince şüphelenmiştim zaten
Tug_34 Cinsiyettahminidolunayes evet çift yumurtalar 😌 birinin arkası dönük duruyor biri sırt üstü 😂 keseden mi tahmin yaptınız
Tug_34 Cinsiyettahminidolunayes Tarihlerden de bakıyorsunuz galba Onuda yazayım size 🙈 Eşim 1992 doğumlu Ben 1996 doğumluyum 3 gün gecikmede 3009 beta değerim 3 temmuz son adetim
Tug_34 Hatice_70 iki bebekte farklı biri sırt üstü yatıyor yuvarlak kesede Diğeri arkası dönük duruyor, fasulye keseli gibi 😂