nb- Kızlaarr birkaç gün sonra serklaj olucam. Ama bilmem gereken bi şey var. Sonrasında ufak ufak kanama mı oluyo ? Yani ped yeter mi yoksa çok ani kanamalar olursa hasta bezi falan mı gider ? 1 gece kalıcakmışım hastanede etrafımda hiç olan yok bilmiyorum nasıl bi şey :)
Nurmert nb- bende geçen hafta cumartesi olmuştum normal ped götürdüm ben , hastaneden de baya pamuklu bi ped vermişlerdi pedimin üstüne onu koydu ebe o şekilde giy demişti, öyle aşırı bi kanama olmuyor ped yeterli olur ben gece pedi götürmüştüm sadece.
Gullll2505 nb- Gecmis olsun öncelikle ped yeterli olacaktır yoğun bi kanama olmuyo regl den bile az 1 2 gun kan geliyo sonrasında leke şeklinde geliyo sadece ama sık değiştir enfeksiyon kapma
Elif3333 nb- 10 güne kadar kanama lekelenme normal Bence hasta bezine falan gerek yok öyle aman aman bi kanama olmuyor zaten Sağlıcakla tutsun dikisiniz inşallah 🤲
Zelihaa1409 nb- Ben kontrole diye gittiğimde serklaj oldum yanımda hicbsey yoktu hastaneden veriyorlar küçük bi ped bile yeter öyle çok kanama falan olmuyo benm pembe lekelenme şeklinde iki üç gün oldu o kadar.Ameliyat anında da ben spinal oldm belden uyusturdular acıyı hissetmedim ama baskıları falan duydum zaten az sürüyor 15 dkka falan sonrasında da ağrım olmadi bi gün kalıp çıktık.