Leylasfk-- Kızlar güvenilir bi sayfa öneririmisiniz mavi boncuk sayfası var parayı önden istiyor güvenemedim siz hangi sayfalara yaptırdınız sayfa önerirmisiniz bebek tulumu için
EmineTarik Leylasfk-- bende bebegon’dan aldım öncesinde görümceme yaptırmıştım şimdi kendime yaptırdım fiyat olarak gerçekten uygun ve kumaşı çok güzel
Tugceinciuak Leylasfk-- tasarim_urun diye bir sayfaya yaptirdim güzel sevdim ama 1 ayi buldu elime gecmesi cunku yoğunluk varmis bastan soylemislerdi zaten
BirazbundanBirazondan1 Leylasfk-- ben isimli hastane çıkışı yaptırdın. Trendyol dan Homamia dan kumaşı çok güzel geldi. 3-4 günde geldi. Tekli varmı bilmiyorum bir bakın derim
asilinannesi_ Leylasfk-- instagramda nakış sepeti var canım ben orada yaptırdım güvenebilirsiniz, bir bak istersen
minikmucizeemaak Leylasfk-- AstralBaby sayfasından yaptırdım ödemeyi önden alıyor onlarda çok memnun kaldım
EbruBoluKaya Pamukbebek_tasarım sayfasına bakın derim. 2 arkadaşım yaptırdı bende dün sipariş verdim kapıda ödeme seçeneği mevcut.
Merve171214 Leylasfk-- ilk bebeğime minikonsept sayfasından yaptırdım çok memnundum şimdikini bebeqondan yaptırdım yine çok memnun kaldım