Blossom1 Kızlar bu değerle bebeği görebilir miyim? Geçen hafta sadece kese göründü salı tekrar gideceğim.
Ebraz Blossom1 5.000 i geçmişş 22.000 lere gelmişş görünür canım 5.000 i geçince görünür demişti doktor bana
Ebraz gulruba bebek mi kese mi 5.000 ini geçince kese görünür de demiş olabilir tam hatırlamıyorum şuan 38 haftalık hamileyim çok oldu diyeli ama inşallah en kısa zamanda görürsün ve herşey yolundadır
Bsssr Blossom1 bende dün kan verdim beta 4971 di. Bugün adet gecikmesinin 7. Günü son adet 31 Temmuz yarın doktora gıdecegım ama korkuyorum dış gebelık olur mu kimyasal olur mu dıye ☹️
esraa1717 Bsssr Ay bende yarın gidicem adet günüm 30 Temmuz bende de aynı endişeler var kasık ağrısı filan da yok sadece göğüs hassasiyetim var O kadar herkesin kasığı ağrıyormuş bende öğrenmeden önce vardı şimdi yok telaş yaptım
edasontr Bsssr adet tarihimiz aynı benmde 31 temmuz adetim 3 gun gecikince kan verdim 5122 cıktı benmde
minikmucizeemaak Blossom1 Ben 5+0 da karından keseyi gördüm 6+6 fa bebeği ve kalp atışını gördük, beta kese görmeden 3 4 gün önce en son 509 küsürdü bidaha baktırmadım zaten ikisini de karından gördük