Öncelikle forumda hamileliğim boyunca hep okudum ve araştırdım. Ne ile karşılaşacağını bilmemek insanı tedirgin ediyor evet. Bende bunu fazlası ile yaşadım. 30.08.2023 sabah 09:00 da planlı sezeryana alındım. Ameliyathaneye inmem 09:10 gibi falandı sanıyorum ki. Anestezi doktoru geldi sedyede oturur pozisyonda olmamı ve çok iş yapmışsın ve yorulmuşsun gibi omuzlarımı iyice düşürmemi ve vücudu rahat bırakmamı istedi. Ne dediyse yaptım evet.Önce uyuşturmak için hafif bir iğne yapacağını söyledi.Sıfır acı sadece iğne giriş hissi oldu, ardından orada bi ufak hareket gibi bişey hissettim sağ ayağıma elektrik çarptı sandım ayak birden sıçradı. Güldüm o an, sonra hafif bi ısı hissettim ayaklarımda uzan dediler uzandım. Örtüler vs örttüler ben sonda takılmasını bekliyorum o arada ancak benim sondam çoktan takılmış ne ara takıldı hiç sıfır his.Ardından doktorum geldi merhabalaştık önde duruyor bana döndü sana kocaman bi iğne yaptım hissettin mi dedi hayır dedim 😅 Güzel dedi o arada beni kesmiş zaten peşine hazır mısın bebek geliyor dedi ve oğluşum ilk çişini üzerime yaparak hayata geldi🤗 hemen onu kenara alıp kontrolleri yapıldı üzerini giydirip yanıma getirdiler öptüm kokladım o arada doktorum dikişlerime devam ediyordu bebek hazırlanana kadar sona geldik gibi sonra doktorum ve oğlum gittiler bi 5 dakika sonra ben çıktım.Odama çıktım doktorum geldi karnıma baktı hafif bastırdı kanamama baktı gitti. Oda öyle ağrılı bişi olmadı zaten. Peşine bi kaç saat uzandım ayaklarım ufak ufak açıldı ve desteksiz yataktan kalktım yürümek için hemşire helal size diye beni tebrik etti gelen herkes sen hiç ameliyat olmamış gibisin diye yorum yaptı. o gece de dahil 3 kez ağrı kesici yapıldı. 4er saat arayla sonra bir daha ihtiyacım olmadı. yürüyüşlerimi yavaş yavaş yaptım. bol bol sıvı tükettim komposto kahve su. 1 gün sonra gazım daha çıkmadı ve sıkıldım🤣 lavman istedim. Yaptılar ve hop hemen çıktım hastaneden. İşte bu kadar kızlar ne yaşadıysam olduğu gibi yazdım. Lütfen telaşlanmadan gidin. bu çok önemli bence. Ben hala diyorum kendime inanamıyorum. Nasıl bu kadar sakindim diye. Darısı sizlere inşallah.