bsra4213 Ebru-29 fizikcianne berenmomss berenmomss Kızlar erken gebelik testi yaptım çıkmadı tek çizgi var
zeyneprana61 bsra4213 kızıma hamileyken benimde silik çıkmıştı. Birkaç gün sonra tekrar yaptım çizgi biraz daha netleşmişti. Sağlık ocağına gittim bir de orda baktırdım hamileymişim 😍 kızım şuan 2 yaşında. İnşallah sende hamilesindir 🥰 şuan ikinciye hamileyim sürpriz oldu öylesine yaptığım testle öğrendim. Bu seferki o kadar belirgin çıktı ki. Cinsiyeti erkekmiş bebeğimin. Galiba silik çıkanlar kız hemen belirgin olanlar erkek oluyomuş arkadaşım demişti ne kadar doğru bilemiyorum ☺️
irem115 bsra4213 Ben gördüm bence var bende gebeliğimi bu şekilde öğrendim ertesi gün kan verdim 13tü sizinde çok erken bence kan veremezseniz 2 günde bir testi tekrarlayın😊
Buseeghh bsra4213 gebelik testi yanıltıcı olabilir bazen geç döllenme olduğunda sizi yanıltır adetiniz ilk başlangıç tarihinden 30 gün geçmişse eğer gebelık testı yapmalısınız gebelık dusunuyorsanız ağrı kesıcı yada haplar kullanmayın gebeysenız eğer süşük riski cok fazla oluyor kese olusuyor ya ılk olusmadan gebelik sonlanıyor . Daha detaylı bir şekilde oğrenmek istıyorsanız kan testi yuzde yuz guvenılırdır beta hcgniz eğer 10 üzeriyse gebesinizdir
luvlymamacita isterseniz 2. testi sabah uyanir uyanmaz ilk idrarla yapin, ya da kan verin. tam olarak emin olursunuz, hakkinizda hayirlisi olsun 💕
Guzelanne56 bsra4213 ben gördüm sankı ya umutlandırmak ıstememem erken gebelık testi dener mısınız bio daha hassas
bsra4213 Guzelanne56 erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı canım ya tek çizgi var bende ilk anda çıktı bu umutlandım yarın ilk idrarla tekrar yapıcam