Mellik Bebeğimin ve dedesinin kafasida düz bu arada. Biz yastık kullanıyoruz halzey düz kafa yastığı kendimi çok sucluyorum benim yüzümden mi oldu diye kask sordum 90 bin TL veremeyiz imkansız. Birde kulakları kepçe mi sizce yastiktan önce de böyleydi gerçi yastık kullandıktan sonra dikkatimi çekti üzülüyorum 😞🥲
anapanda12 Mellik maşallah maşallah maşallah öncelikle diyelim çok güzel bir bebek onun yüzünün güzelliği örter tüm kusurlarını ki büyüdükçe çok değişecek zaten velev ki kepçe olsun o onun nazarlığı olur ki değil yani evham yapmaya gerek yok gayet normal herşeyi fazlasıyla 😌
Yas3ming Mellik hayır canım düz kafa falan değil benim kuzenimin bebeği düz kafa. Emin ol çyle olsa sormadan emin olursun bebeklerin kafası zaten kıkırdak gibi yatış pozisyonuna dikkat et daha da düzgün bir hal alır
Ebru-29 Mellik düz kafa değil aksine gayet güzel kafası. Kulakları da kepçe değil azıcık büyük sadece o da Allah’ın işi ♥️
symag Mellik düz kafa değil. Kepcede değil sanki ama isterseniz bandajli toka takın alnına doğru. Ve fotoğrafları silin bence.
Oglmvkzm Ne kepçe nede düz kafa gayet normal duruyor bence maşallah gözlerine hele bayıldım inşallah benim ki de renkli gözlü olur böyle 💚
Limon06 Ama ama bu çok tatlı nazar olur kafası gayet normal bı tık kulaklar büyük ama erkek sonucta göze batmaz oda o kadar büyük değil büyüyünce toparlar su an sıze öyle gelmıs olabılır bence hıc bısey yok Rabbım nasıl güzel yaratmış maşallah 🥰 okuyun bol bol görenin boncuk gözlere pamuk tene nazarı olur
Eslemim34 Mellik Canım maşallah bebeğine🥹 düz kafa değil kulakları da kepçe değil sadece uçları sivri oda büyüdükçe düzeleceğini düşünüyorum
Buseeghh Mellik kulağı kepçe değil ya anne baba da kepcelık var mı? 10 12 yaşına kadar kulak gelışebilir rahatsız oluyorsanız bandaj takabılırsıniz☺️
Matmazelbebi Mellik Maşallah lokum bu lokum😍😍 Allah nazarlardan saklasın inşallah çok tatlı yaa🥰🧿🧿🧿Düz değil o kadar benim yeğenimin daha düzdü sonra düzeldi yastık falanda kullanmadılar endişe etmeyin 😍Ama çok öpün yaa 💋💕
Azemmoms Gayet normal neresi düz kafa neresi kepçe Allah aşkına ya yok bide kask alsaydınız sağlam çocuğa kulp bulmayın maşallah yakışıklı oğlan kaderi güzel olsun inşallah
hopefortomorrows Mellik hayır ikisi de değil. Maşallah çok da güzel kafası var. Allah size bağışlasın
dnzdefne Mellik Neresi kepçe kız nede kafası düz top gibi maşallah yerim onu hiç bir şey de yok valla
Baharoloji Mellik düz kafa değil yani düzleşmemiş arkası ama tek bir yönde yatırmayın sağ sol düz çevirin hep bu arada maşallah :)