Öncelikle ben öyle sezeryan yaptırıyım ama asla ağrım sızım olmasın hemen bitsin gibi düşüncem zaten yoktu. İkinci doğumum olacaktı ve ilkinde 12 saat suni sonrası sezeryana girmiştim. Gelelim bunaaa beni nelerin beklediğinden haberdardım o yüzden biraz endişeli kendimce biraz heyecanlı her annede olduğu gibi duygularım yoğundu 😌 Damar yolu açıp beni hazırladılar ameliyat kıyafetini giydim beni sedyeye alıp indirdiler (ben ameliyat ekibinin sizin telaşınızda sizi yönlendirmesi ve ilgisinde büyük katkı olduğunu düşünüyorum ben bu konuda şanslıydım) Ameliyat haneye girerken ağlıyordum küçük kızım bana bakıyordu sadece o an aklımda o vardı Anestezi uzmanı doktorum ameliyat ekibi beni sakinleştirdiler hatta bi ara kahkahalar atıyordum sohbet ettik narkoz belden verilirken yani o kadar az canım yandı ki sinek daha çok canımı yakardı bence sonra uzandım ve ayaklarım uyuşmaya başladı tabi bu sırada sürekli sohbet ediyorlar benimle kendi kendime stres yapıp ya ben hissediyorum falan dedim o sırada bebeğimin sesini duydum çok komikti nasıl hissetmişim ama bravo bana 😂 acı asla yoktu tabiki sadece dokunmalarını hissediyorum bebeğimi gördüm kokladım sevdim sonra onu hazırlayıp babaya çıkardılar bu sırada hemşire benimle sohbet ediyor benim tansiyonum yükseldi inan o sırada sakinleştirici verdiler ama muhteşemdi böyle hafif uykulu gibi oluyorsun keşke arada evde de verseler 😂 Odaya çıkarttılar tüm ameliyat ekibine teşekkür ettim. Ağrım oldu tabiki sonuçta 7 kat derinlikten can çıkıyor kasılma olsun kanamam çok olmasın diye farklı bi serum taktırdı doktorum oda rahim hızlı toparlandığı için biraz daha ağrım oldu aynı zamanda ağrı kesici iğne antibiyotik vs verdiler 3 4 saate çok rahattım ilk yürüyüşüm de dayanılmaz değil yani ben çok acıya dayanamam birde. Kalktım gayet yürüdüm sonra ne kadar yürürsem bağırsaklarım o kadar çalışırdı biliyordum dirayetli oldum ve sık yürüdüm sabaha karşı gazım çıktı sonra gelsin çorbalar yemeklerim iyiydi 😂 Akşama da dikiş bölgeme pansuman yapıldı ve taburcu oldum bebeğimi kucağıma falan aldım altını falan da değiştim çok şükür şimdi evdeyiz ağrım olursa ağrı kesici alıcam bunlarda geçicek biliyorum darısı sizeee asla korkmayın kendinize bebeğinize güvenin anın tadını çıkarın 🙏🏼🥰🥰