Ares35 Bugün itibariyle 34 haftalık olduk şükürler olsun doğuma birşey kalmadı kızım olacak rabbim nasip ederse birde sezaryen doğum yapacağım için erken olacak hangi güzel annelerimizin doğumu yaklaştı cinsiyetlerimiz neler hangi haftaya girdik?
gorki3408- Ares35 Tam olarak ben de bugün 34 haftalığım 🥰aynıyız. Benim de cinsiyet kız. Ekimin ilk haftası spinal anestezi olucam gibi şimdilik 🥰
Hizligonzales Ares35 34+5 olduk bizde banada geldi buton benimde kizim olacak bitanede 2yasinda oglum var cok az kaldi hayirlisiyla vakit bian once gecsede kucagimiza alsak
Sukran2022 Ares35 bende bugün 34. Haftaya girdim benim de sezeryan olucak o yüzden erken gelecek tabi durursa beyefendi 🙏geçen gelmeye kalktı o ayrı bir konu🤭 doktor hangi tarihe verdi senin sezeryan tarihini
Ares35 Youngmotherr rabbim sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyütmeyi nasip etsin tatlım anneli babalı büyüsün kuzucuk 🙏🧿
Sunshine__ Ares35 Bugün itibariyle bizde oğlumla 34.haftaya girdik bebiş doğdu butonu geldi şimdilik normal doğum görünüyor hafta içi kontrol var bakalım ne dicek doktor hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım inşallah 😘😘😘💙
EbrKzlky Ares35 34+1 iz oğlumla bize de geldi buton 😍 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımm. Aminnnn 🤍😍
Elif_p Ares35 biz de 34+6 olduk bugün oglum geliyor ama gün vermedi henüz 2 hafta sonra kontrol dedi 38-39 görelim dedi bebiş dogdu butonu aktif 🤗
Maviijj 33+2 benimde daha butonu göremedik hem bir an önce kavuşasım var hemde çok korkuyorum 13 gün sonra kontrol var nasıl doğuracağım ben ☺️
Ares35 Maviijj illaki hepimizde korku oluyor tatlım benim sezaryen olucak yarın kontrol var doktor tarih verecek bakalım ne olacak 😊
melekmommm Ares35 benimde bugün geldi o buton 🥹 heycan korku iyice başladı ilk doğum çok stres yapıyorum 🤦🏻♀️
EmineTarik Ares35 bende perşembe günü görücem inşallah biz ikiziz butonu görmeden doğurucam diye korkmuştum 🙈 20 gün falan kaldı hayırlısıyla ❤️