Kubra_haciomer Merhaba anneler, 19+3 haftalığım Rahim uzunluğu (servikal) 19mm çıktı. Aynı durumda olan var mı acaba
Floraflorr Kubra_haciomer serklaj yaptırın benimki fark dahi edilemedi çok şanslısınız ki dr anlamış her şey normaldi 27 de fark edildi bugün 28+5 günlük bebeğim ve hastanede yatıyoruz her doğum ihtimaline karşın benim için dualarınızı da esirgemeyin Allah yar ve yardımcımız olsun
mother2 Kubra_haciomer birxan önce serklaj olmalısın hemde bir an önce tabi ki karından değil vajinal bakılacak benim de 19 mm di serklaj oldum şimdi 29 haftalık olduk bile 7 hafta oldu olalı çok işe yariyor
Kubra_haciomer Beklenenim11 hayır alttan bakmadılar, dinlen dedi verilen kağıtta servikal uzunluk 19 mm yazıyor. Servikal serklaj için alttan bakılması mı gerek?
Bbbsr Floraflorr bende 28+5im rahim agzımda sıkıntı yok uzunlugu gayrt iyi fakat şeker cıktı bende ve karnında ara ara kasılma oluyo gibi korkuyorum erken doğar diye 😓
Kubra_haciomer mother2 devlet hastanesinde detaylı ultrason da çıktı, çok üzerinde durdurulduğunu söyleyemem. Alttan bakılmadı karından bakıldı.
mother2 Kubra_haciomer özelde normal rutin kontrolde belli oldu 3 gün içinde de serklaj oldum sehir hastanesinde yoksa bebeğimi kaybedebiliridim
Beklenenim11 Üstten ölçüm doğru sonuç vermez 19 mm ile sizi acil serklaja almalılardı eve göndermeyi bırak direk odaya alınmalıydınız Zaten serklaj için sınır 25 mm ken neyi beklemiş doktorun