Evrimkrcgln Sante plus düzenli kullanımda iz kalmıyor benim bacak içim çok çatladı morardigı zaman buldum bu ürünü şimdi yavaş yavaş gidiyor
Kado5518 Evrimkrcgln şuan 37.6 haftalık hamileyim çok şey kullandım ama yine de karnım felaket çatladı doğumdan sonra bu kremi kullansam gerçekten çatlaklar gider mi?
Rabiaeso Evrimkrcgln Dante plusin hangi ürününü alcaz şimdi baktım bir sürü çeşit ürünü var tam adı ne alacağımız ürünün
Duygu_52 Evrimkrcgln Canım gerçekten etkili mi karım bölgem çok çatladı çoğunlukla mor iyi gelir dersen denemek çok isterim aynalara küstüm diyebilirim harita gibi oldu resmen karnım
Rahimedrsr anapanda12 mecbur çatlaklarınıza mı sürdünüz yoksa çatlamamak için mi sürdünüz? (çatlak geçiren ürün arıyorum)
anapanda12 Rahimedrsr ben çatlak olmaması için sürdüm ama siz gerçekten hakiki ve doğal olanı bulursanız çatlaklarınızı da geçirecektir onun içinde kullanılabilir her derde deva yani 😅
Rabiaeso Evrimkrcgln ay ben onu aldım kargom geldi kullanmaya bile başladım araştırınca buldum sante plus çatlak kremi diye😅 teşekkür ederim
Rabiaeso Duygu_52 ben Trendyolda haftasonu indirime getirip 155 liraya aldım şimdi 266 olmuş. Kendi sitesinde daha ucuz oraya bak istersen .sitedeki linki bu https://santeplustr.com/urun/santeplus-vucut-dogum-catlak-kremi/?gad=1&gclid=CjwKCAjw6eWnBhAKEiwADpnw9tX3wVzuUHdvpN1b3uSNOyarX81NiV7IpHErTf5Cr_zyAsZWZhylOhoCsQ0QAvD_BwE
Evrimkrcgln Duygu_52 bence kullan canım çünkü benim bacağım mosmordu 2 hafta olmadan kirmizilasmaya başladı şimdi de hafif hafif yok oluyo
Duygu_52 Evrimkrcgln Çok teşekkür ederim canım o zaman alıp deneyeceğim en kısa zamanda günde 2 defa mı kullanılıyor
Evrimkrcgln Duygu_52 Sabah akşam sürünce daha etkili oluyor tabi ama çatlak başlamayan yerlerde günde 1 defa sürmen yeterli çatlak.oluşmasin diye