Mhmtmdh zdemKln ben normal dogum düşündüğümü söyledim doktora oda randevu verdı 37. Haftada gel catının uygun olup olmadığına bakalım bir dedi. Sanırım sezeryanda bakmıyorlar cunku bir kac arkadasım sezeryan oldu onlarda bakmamıs doktor.
Muhammedamine SudeUu sizin için daha çok erken ben 36 hafta içindeyim benim bile belli değil . Özel bir durum yoksa tabiki sezeryan zorunlu değilse 37. Haftadan sonra çatı muayenesi yapılıyor çatı durumuna göre normal olup olamayacağına karar veriyor doktor
Mhmtmdh zdemKln elle bakıyor doktor canım cok kısa sürüyor cokta canın acımıyor. Hatta doktor benimkini eliyle esnetti sonrasında kanama oldu ama kanamanın normal oldugunu soyledı. Korkacak bişey yok kendını kasma yeter 🤗
SudeUu Bahar11mucize bende 30 haftalık oldum ama agırlastm walla bıyere gıttgımde hemen bacaklarım agrıo bırde gecelerı kramp gırıyor
Bahar11mucize SudeUu oluyo valla gittiğim yerde sürekli oturuyosam her yanım ağrıyo 😔 evde olunca yatıyorum oturuyorum geziyorum en azından ama başka yerde olmuyo
SudeUu oglummehmedim rapor mu ewde oturanlar ne getrcekmıs çalışmıyoruz kı calsıyodm mudur yardımcılığı yapıyodm esım hamıle oldgumu duyduğu an cekıp aldı benı ısten
SudeUu oglummehmedim ınsallah ıkı dakka doguranlardan oluruz namaz kıldığım zamanlar oyle dıyorm hep bıde gttgm hastane dewlet cok kötü herkes kasap dıo bı gıden bırdaha gtmıo cok korkuyrm bırazda bu yuzdn
oglummehmedim SudeUu devlette yapicaksan dogumu sezeryandan kork bence normal yap en azindan normal sen kendin yapiyosun ama sezeryan amelyat yani iyi yapmazlar falan Allah korusun
Tubidy SudeUu vajinamız kastan oluştuğu için kasılırsanız acır 🙈 benim ikinci Doğum olacağı için fazla relaxtım 😂 ilişki esnasında acıdığı kadar acıyor diyebilirim ☺️
Senos SudeUu benim kızım 25.haftada dönmüştü ve doktorum başka bir problem olmazsa normal olacağını söylemişti şuan 32 haftalığız tabii kesin olarak öatı muayenesinden sonra söylüyorlar sanırım