Fasulyeninannesi54 canım ben liseden beri içiyorum ve hamile kaldığımda 39 yaşındaydım derdim ki bana bunu bıraktıracak tek güç var hayatta o da bir bebek haberi
Öğrendiğim ilk gün arkadaşları davet etmiştik menüde ciğer mi yok rakı mı sigara içtiğimi de biliyorlar daveti iptal edemedim yeni öğrendim şoktayım ciğerin tadına baktım rakı da dudağıma değdirip çekiyorum buz koyuyorum ay çok oldu içine bi şey düştü falan balkonda sigara yaktık Winston slim içiyorum şu incelerden sözde misafirlerle oturuyorum ama aklım karnımda ilk günden de ilk gelenlerle paylaşmak da istemedim o heyecanı yavaşça çekiyorum sigarayı ama diyorum ki hayatta en çok istediğim şey şu an karnımda ve bu her bir nefeste onu zehirliyor boğuyor , sigara bekliyor bekliyor yine çekiyorum aklımdan geçen “ bebeğin olmasını sen seçtin o şimdi içinde sana muhtaç ve senin hala elinde sigara var “ çekiyor gibi yapıyorum ama böyle kaçak göçek içtim onların yanında dikkat çekmemek için sonra da k bakmayın diyip mutfakta bir süre oyalandım o gece bitti
Tak diye bırakamıyorsun hamileliği de tak diye öyle hissedip yüce analık duygusu ile yaşayamıyorsun şoktasın ikinci gün odaklanamıyorum hiç bir şeye dedim ben bundan kendimi tiksindireceğim akşam eşim geldi çıktık balkona yaktım bi tane her nefeste midemin bulandığını bunun iğrenç koktuğunu kokunun üzerime saçıma sindiğini söndürdüğümde bile o kokunun üzerimde kalacağını düşündüm halbuki bebek bekliyorum o her anlamda çok temiz çok saf mis kokusu ile gelecek yine sigaranın onu kirlettiğini sağlığını yok ettiğini içimdeki masum bebeğe eziyet ettiğimi düşündüm ve slimi yarıda söndürdüm
İki gün geçti yine çok vurdu yine aynı düşünceler telkinler midemi bulandırdım tiksinçliğini düşüne düşüne yine yarımdı
Sonra bir yada iki defa eşim içerken geldim tek fırt aldım midem bulandı ikinciyi istemedim ve böylece bir kaç günde iki dal içmeden bıraktım şimdi eşim balkonda içip içeri gelse bana yanaşmıyor kokudan öyle tiksindim ki eve hava temizleyici aldı eşim açık havada yanı başımda da hiç bir arkadaşım içemez fena parlıyorum son durum bu ondan kendini tiksindir lütfen
Gece gece destansı oldu konuşasım varmış yine idare et 😂 sigarasızlık aylar içinde belki de çeneme vurdu